Danske krimier Krimi Niels Krause-Kjær Populære krimier

Niels Krause-Kjærs spændingsserie om Christiansborg udvides med femte selvstændige bog i serien: Jagttegn

niels krause-kjær

Politik, mord og magtkampe. Niels Krause-Kjærs serie om journalisten Ulrik Torp, der trækkes ind i skyggespil og indviklede politiske intriger, udvides med femte bog Jagttegn.

Journalist og forfatter Niels Krause-Kjær står bag bestsellerserien om journalisten Ulrik Torp, som sendes på sporet af sager, der afslører skyggesiderne af det politiske landskab. Serien blev skudt i gang med bestselleren Kongekabale (2000), der blev filmatiseret i 2004.

LÆS OGSÅ: Christiansborg Noir. Niels Krause-Kjær skriver intense politiske thrillere

Med de efterfølgende romaner i spændingsserien Mørkeland, Fandens Forår og Nedsmeltning fik læserne mulighed for at følge Ulrik Torps afsløringer af magtkampe, spin og politiske fælder – og et fedt portræt den fjerde statsmagts rolle. Nu er Niels Krause-Kjær aktuel med femte bog, Jagttegn, der ligesom de tidligere bøger udspiller sig i grænselandet mellem medier og politik og beskriver magtspillet i kulissen. Denne gang i det militære regi.

I Jagttegn findes en folketingspolitiker død efter en kongejagt på et gods i Jylland. Samme dag forsvinder hans unge niece, der har gjort overraskende opdagelser i forbindelse med en eksamensopgave på journalisthøjskolen i Aarhus, hvor Ulrik Torp er lektorvikar. Umiddelbart efter indledes en kampagne mod landets forsvarsminister. 

LÆS OGSÅ: Jagttegn: Ny medrivende politisk spændingsroman fra Niels Krause-Kjær. Læs et uddrag her.

Ulrik Torp trækkes ind i sagen, der viser sig at handle om militær oprustning, lobbyisme for milliarder, udenlandske interesser og skjult støtte til politikere. Til at hjælpe sig har Ulrik Torp kun sit hold af journaliststuderende og Emma, en tidligere praktikant fra hans gamle arbejdsplads, Dagbladet. Sammen finder de ud af, hvordan tingene hænger sammen, men det viser sig undervejs, at han selv er faldet i et net, som han har svært at vikle sig ud af.

For hvem er det, der trækker i trådene? 

Niels Krause-Kjærs spændingsserie om Christiansborg udvides med femte selvstændige bog i serien: JagttegnLÆS OGSÅ: Niels Krause-Kjær om Nedsmeltning: Klimakrisen er vor tids største udfordring

Niels Krause-Kjær: Jagttegn

Niels Krause-Kjærs spændingsserie om Christiansborg udvides med femte selvstændige bog i serien: Jagttegn

❤️❤️❤️❤️❤️ til “Niels Krause-Kjærs veloplagte, velskrevne nye politiske thriller” – Politiken

En folketingspolitiker findes død efter en kongejagt på et gods i Jylland. Han er skudt gennem hovedet, og alle går ud fra, at der er tale om selvmord. Samme dag forsvinder hans unge niece, der har gjort overraskende opdagelser i forbindelse med en eksamensopgave på journalisthøjskolen i Aarhus, hvor Ulrik Torp er lektor-vikar. Umiddelbart efter indledes en kampagne mod landets forsvarsminister. 

Ulrik Torp trækkes ind i sagen, der viser sig at handle om militær oprustning, lobbyisme for milliarder, udenlandske interesser og skjult støtte til politikere. Til at hjælpe sig har Torp kun sine studerende og Emma, en tidligere praktikant fra hans gamle arbejdsplads, Dagbladet. Sammen finder de ud af, hvordan tingene hænger sammen, men det viser sig undervejs, at Torp selv er fanget i et net, som han har svært at vikle sig ud af. For hvem er det, der trækker i trådene? 

JAGTTEGN er femte uafhængige bog i Niels Krause-Kjærs politiske spændingsserie, der lægger sig i grænselandet mellem medier og politik og beskriver magtspillet i kulissen.

Du kan købe Jagttegn online, f.eks. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.