Godnatbogen

Turen til drømmeland er både sjov og hyggelig, når man er i selskab med de herlige figurer fra Disney og Pixar. I Godnatbogen får børnene 18 skønne og rigt illustrerede godnathistorier med Pinocchio, Ariel, Peter Plys og mange flere i hovedrollerne.

I denne store og flotte højtlæsningsbog møder du bl.a. Mickey Mouse, Tornerose, Askepot og Bambi. Alle i magiske historier som kan læses højt for børn fra cirka 4 år, og hvor den fornemmeste opgave er at give børnene en rolig og hyggelig afslutning på dagen.

LÆS OGSÅ: Walt Disney Klassikere. De bedste historier fra Disneys magiske univers

Sov sødt med Godnatbogen – 18 skønne godnathistorier for børn!
Illustration fra Godnatbogen

Læs om, hvordan Peter Plys hjælper Grisling med at falde i søvn en aften, hvor tankerne kredser om både “elefantdyr” og “vusler”. Kom med til pyjamasfest på Arendal slottet hos Anna, Elsa, Sven og Olaf fra ‘Frost’.

LÆS OGSÅ: Seje godnathistorier, der får børn til at drømme stort. Smuglæs i Kampklar

Hør hvordan Pinocchios allerførste dag som en rigtig lille dreng forløber. Tag med Ariel på jagt efter natliljer i havets dyb. Og lyt med, når Belle, Udyret, Chip, Lymiere og alle de andre fra Skønheden og Udyret finder på deres helt egen godnathistorie.

Sov sødt med Godnatbogen – 18 skønne godnathistorier for børn!
Illustration fra Godnatbogen

I den gennemillustrerede bog kommer du også med Mickey Mouse og vennerne på en anderledes campingtur. Du hører om, hvordan det går, da Lady og Vagabondens hvalpe skal babysittes. Følger Wendy fra Peter Pan på hendes helt eget eventyr. Kigger efter stjerneskud med Bambi og Stampe. Møder en enhjørningefamilie i Torneroses have.

LÆS OGSÅ: Tag på eventyr i skønne litterære klassikere for børn med Anders And og Mickey Mouse

Samt en masse andre skønne historier med de elskelige karakterer fra ‘Op’, ‘Løvernes Konge’, ‘Toy Story’, ‘Coco’, ‘Modig’, ‘101 Dalmatinere’ og ‘Askepot’.

Sov sødt med Godnatbogen – 18 skønne godnathistorier for børn!
Illustration fra Godnatbogen

Med Godnatbogen er putningen ingen sag –  og med de skønne følgesvende fra Disney og Pixar er det let at finde vej til drømmeland.

LÆS OGSÅ: Min første historie: Elskelige billedbøger med kendte Disney-figurer til små børn


Godnatbogen

godnatbogen, disney

Sig godnat i selskab med alle de populære karakterer fra Disney og Pixar.

En flot, stor højtlæsningsbog med de kendte figurer fra Disney og Pixars magiske univers. I bogen finder du både nye og gamle favoritter, 18 søde historier og mere end 200 illustrationer.

Tag med Mickey, Peter Plys, Askepot, Anna og Elsa og alle de andre ud på godnat-eventyr.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Godnatbogen online, eller i din nærmeste boghandel.Vi har en masse gode anbefalinger til godnatlæsning her på bog.dk. Se blandt andet vores kategori med godnathistorier for børn.