Saga på eventyr

” … De kravler ned under dynen og deler slikket. Lige mange til hver. Vingummihindbærrene smelter på tungen, mens morfar læser om pigen Alice, som falder ned i et hul i jorden.

Saga begynder at blive søvnig, men tør ikke falde i søvn. Tænk, hvis Karius og Baktus kom, og hun ikke havde børstet tænder efter alt det slik. Den her gang henter morfar heldigvis tandbørsten til Saga.

“Hvem siger, man ikke kan børste tænder i sengen?” siger han og rækker hende et glas, hun kan spytte tandpastaen ud i.

Saga lægger armen om bamsen og hovedet på puden, som lugter af hjemme. Inden hun falder i søvn, når hun at tænke, at alt er gået godt hos morfar. Saga er fem et halvt, og hun kan faktisk klare det meste … “

Mød Saga Louise Larsen

Har du en 5-årig på matriklen? Så er der sikkert fart over feltet, men nu og da også brug for en stille stund, hvor man kan være den lille og hygge med en voksen. Saga Louise Larsen er 5 år og bor sammen med sin mor og far i et lille rækkehus. Saga elsker dyr og vil så gerne have sit eget kæledyr – eller endnu bedre – en lillesøster eller lillebror.

Saga på eventyr følger vi Saga på godt og ondt i hverdagssituationer, som mange børnefamilier og ikke mindst 5-årige nok kan nikke genkendende til. Med gode historier og korte kapitler, der kan læses uafhængigt af hinanden, er bøgerne perfekte til en hyggelig højtlæsningsstund eller godnatlæsning over flere dage.

Velkommen til Sagas verden – her kan du læse mere om hendes små og store eventyr.

 

Saga på eventyr (1) : trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis

Saga på eventyr, højtlæsning, højtlæsningsbog,

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Mød Saga Louise Larsen i små og store øjeblikke. I bogen får du fem herlige historier om trampolinspring, en forsvundet kat, badedragtkatastrofer, godnatslik og om at sove for længe.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

Læs et gratis uddrag af bogen her

Du kan købe Saga på eventyr: trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis online eller i din nærmeste boghandel.


Saga på eventyr (2): søskendesavn, kampgejst og en genstridig rokketand

saga på eventyr, højtlæsning

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Mød Saga Louise Larsen i små og store øjeblikke. I bogen får du fem herlige historier om at tabe sin første tand, fødselsdagsfester, en hjemmelavet forhindringsbane, søskendesavn og om at blive væk i et stort varehus.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

Læs et gratis uddrag af bogen her

Du kan købe Saga på eventyr: søskendesavn, kampgejst og en genstridig rokketand i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.

Saga på eventyr (3): balladebanan, fine sko og en møgirriterende superhelt

Saga på eventyr

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Saga Louise Larsen er tilbage i fem nye historier! Denne gang handler de om det første frisørbesøg, halloween, aleneleg, tyggegummmi i håret og om at sige farvel til børnehaven.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

Du kan købe Saga på eventyr: balladebanan, fine sko og en møgirriterende superhelt i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.


Saga på eventyr (4): ballonlængsel, usynlighedstæpper og to nisser i grøften

Saga på eventyr 4

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Mød endnu engang Saga Louise Larsen i både små og store øjeblikke!

I denne bog får du fem nye historier om en tur i zoologisk have, pludselig tissetrang, ishockey, voksenskænderier og en anderledes juleaften.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra ca. 5 år med korte, illustrerede kapitler.

Du kan købe Saga på eventyr: ballonlængsel, usynlighedstæpper og to nisser i grøften i vores webshop eller i din nærmeste boghandel.