Bøger til godnatlæsning Børnebøger Carlsen Læs let bøger

Højtlæsning til din 5-årige: Saga på eventyr

Saga på eventyr, højtlæsning, højtlæsningsbøger, bøger til 5-årige

” … De kravler ned under dynen og deler slikket. Lige mange til hver. Vingummihindbærrene smelter på tungen, mens morfar læser om pigen Alice, som falder ned i et hul i jorden.

Saga begynder at blive søvning, men tør ikke falde i søvn. Tænk, hvis Karius og Baktus kom, og hun ikke havde børstet tænder efter alt det slik. Den her gang henter morfar heldigvis tandbørsten til Saga. “Hvem siger, man ikke kan børste tænder i sengen?” siger han og rækker hende et glas, hun kan spytte tandpastaen ud i.

Saga lægger armen om bamsen og hovedet på pude, som lugter af hjemme. Inden hun falder i søvn, når hun at tænke, at alt er gået godt hos morfar. Saga er fem et halvt, og hun kan faktisk klare det meste … “

Mød Saga Louise Larsen

Har du en 5-årig på matriklen? Så er der sikkert fart over feltet, men nu og da også brug for en stille stund, hvor man kan være den lille og hygge med en voksen. Saga Louise Larsen er 5 år og bor sammen med sin mor og far i et lille rækkehus. Saga elsker dyr og vil så gerne have sit eget kæledyr – eller endnu bedre – en lillesøster eller lillebror.

Saga på eventyr følger vi Saga på godt og ondt i hverdagssituationer, som mange børnefamilier og ikke mindst 5-årige nok kan nikke genkendende til. Med gode historier og korte kapitler, der kan læses uafhængigt af hinanden, er bøgerne perfekte til en hyggelig højtlæsningsstund eller godnatlæsning over flere dage.

Velkommen til Sagas verden – her kan du læse mere om hendes små og store eventyr.

 

Saga på eventyr: trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis

Saga på eventyr, højtlæsning, højtlæsningsbog,

 

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Mød Saga Louise Larsen i små og store øjeblikke. I bogen får du fem herlige historier om trampolinspring, en forsvundet kat, badedragtkatastrofer, godnatslik og om at sove for længe.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

Læs et gratis uddrag af bogen her

 

 

 

Du kan købe Saga på eventyr: trampoliner, svømning og en forsvundet tigermis her.

 

Saga på eventyr: søskendesavn, kampgejst og en genstridig rokketand

saga på eventyr, højtlæsning, bøger til 5-årige

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

 

Mød Saga Louise Larsen i små og store øjeblikke. I bogen får du fem herlige historier om at tabe sin første tand, fødselsdagsfester, en hjemmelavet forhindringsbane, søskendesavn og om at blive væk i et stort varehus.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

Læs et gratis uddrag af bogen her

 
 
 
 
 
 

 

Saga på eventyr: balladebanan, fine sko og en møgirriterende superhelt

Saga på eventyr

 

af Josefine Sundström & illustreret af Emma Göthner

Saga Louise Larsen er tilbage i fem nye historier! Denne gang handler de om det første frisørbesøg, halloween, aleneleg, tyggegummmi i håret og om at sige farvel til børnehaven.

En varm og sjov højtlæsningsbog fra 5 år.

 

 

 

Du kan købe Saga på eventyr: balladebanan, fine sko og en møgirriterende superhelt her.

Saga på eventyr, højtlæsning, højtlæsningsbøger, bøger til 5-årige

Bagom bøgerne

Josefine Sundström (f. 1976) er uddannet balletdanser. Hun har arbejdet som programchef på SVT og skrevet for forskellige dagblade. Hun debuterede i 2010 med Vinteräpplet og har siden levet som forfatter.

Emma Göthmer (f. 1979) er uddannet inden for grafisk design og illustration og har efterhånden illustreret en flere skandinaviske billedbøger.