podcast til fodboldglade børn

Jens Bangsbo, fodboldprofessor og træner i Atalanta B.C., fortæller i ny podcast, hvordan fodboldglade børn kan forbedre sine evner – ligegyldigt niveau.


Der er godt nyt til alle børn, der drømmer om at blive bedre til fodbold – og måske endda blive professionel. I tre afsnit af podcasten “Sådan bliver du elitefodboldspiller” giver Jens Bangsbo gode råd, tips og tricks til lige netop dette.

”Jeg vil gerne hjælpe de mange unge mennesker, som har denne her drøm om at blive elitespillere ved at give nogle gode råd” siger Jens Bangsbo, der har arbejdet med stjerner som Iniesta, Del Piero og Zidane og i klubber som Juventus og Atalanta. Han har også arbejdet med det danske landshold.

LÆS OGSÅ: ”Det er ikke kun store talenter, som bliver elitespillere. Langtfra”. Fodboldprofessor og træner Jens Bangsbo hjælper med at forbedre din træning

Podcasten handler om fysisk, teknisk og taktisk træning og bygger på bogen Sådan bliver du elitefodboldspiller – den ultimative guide til alle, der ønsker at blive bedre til fodbold.

Hør de tre afsnit her

Podcasten bygger på bogen Sådan bliver du elitefodboldspiller

Sådan bliver du elitefodboldspiller er til dig, der mener fodbold seriøst!

Der er to ting, som er vigtige, hvis du vil være en dygtig fodboldspiller: vilje og viden. Du skal vide, hvordan du håndterer pres, hvad du skal kunne med bolden, hvordan du læser spillet, og hvor stærk du skal være, hvordan du skal spise og hvor meget, du skal sove.

Alt dette finder du i denne bog skrevet af den internationalt anerkendte fodboldprofessor, Jens Bangsbo, der selv spillet på landsholdet og været træner for bl.a. Iniesta, Del Piero og Zidane i i klubber som Atalanta og Juventus.

Fra 10 år.

Du kan købe Sådan bliver du elitefodboldspiller online eller i din nærmeste boghandel.