Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Læs let bøger Sportsbøger til børn

Læs med landsholdet – Kom tæt på Simon Kjær, Kasper Dolberg og Kasper Schmeichel

læs med landsholdet

Forlaget Carlsen har i samarbejde med DBU udgivet letlæsnings-serien Læs med landsholdet for at motivere og hjælpe fodboldglade børn med at lære at læse og bringe dem helt tæt på deres fodboldidoler – både på herre- og kvindelandsholdet. 


I Læs med landsholdet-bøgerne fortæller landsholdspillerne bl.a., hvordan de begyndte at spille fodbold, hvordan det er at spille på landsholdet, og hvad der foregår i kulisserne, når landsholdet er samlet.


Gevinsten ved faglig læsning

Bøgerne er lavet i samarbejde med DBU og er fyldt med flotte fodboldfotos og masser af historier og facts. Teksten er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til fodboldglade piger og drenge i 2.-3. klasse.

LÆS OGSÅ: Lær at læse med den populære serie Læs med landsholdet

En stor fordel ved faglig læsning er, at man her lettere kan finde et emne, der fanger det enkelte barns interesse. Det er især en stor fordel for de børn, der har svært ved at finde motivationen til at læse. Derudover er tidlig faglig læsning både med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder.

At læse en fagtekst er ikke blot at læse en god historie – her tilegner børnene sig også ny viden.
Læs med landsholdet

Læs med landsholdet – Kom tæt på Simon Kjær, Kasper Dolberg og Kasper Schmeichel

Så er der nye, opdaterede udgaver af Læs med landsholdet! Kom helt tæt på de store stjerner fra landsholdet samtidig med, at du lærer at læse. Hør hvordan det hele startede, få nogle gode historier og stjerneråd, så du selv måske bliver bedre til at spille fodbold – og i hvert fald bliver bedre til at læse!

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Læs med landsholdet-bøgerne online eller i din nærmeste boghandel.


Læs også: Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023

Læs med landsholdet – Kom tæt på Simon Kjær, Kasper Dolberg og Kasper Schmeichel

Hvem var verdens bedste fodboldspillere i 2023?

To af Danmarks mest populære fodboldeksperter ser tilbage på fodboldåret. Dukkede nye stjerner op under VM-slutrunden i Qatar? Hvor på listen ender Messi og Ronaldo, som nok er i deres karrierers efterår? Kan nogen danske spillere snige sig ind på årets liste?

Historierne om de enkelte profiler er krydret med Werge & Frimanns personlige iagttagelser fra kampe og bag kulisserne. Du får også friske billeder af alle spillerne samt de væsentligste facts om deres karriereforløb, bedrifter og særlige talenter.

Du kan købe Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023 online eller i din nærmeste boghandel.