Børnebøger Carlsen Læs let bøger

Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Er dit barn helt pjattet med fodbold? Serien Læs med fodboldstjernerne, der omhandler nogle af de største internationale fodboldstjerner, er læsepædagogisk bearbejdet og perfekt til nye, fodboldglade læsere. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det for de fleste børn af og til kan knibe lidt med motivationen, når det gælder læsning. En af de bedste måder til at kickstarte læselysten hos nye læsere kan ofte være bøger om emner, der fanger det enkelte barns interesse.

Læs med fodboldstjernerne kan man læse om syv af de største internationale fodboldstjerner: Harry Kane, Mohamed Salah, Antoine Griezmann, Gareth Bale, Paul Pogba, Luka Modríc og Kylian Mbappé. Bøgerne er fyldt med fede fotos, fakta og historier, som kan overraske selv de mest hardcore fodboldfans.

Vidste du eksempelvis, Mohamed Salah som barn kørte fem timer i bus for at komme til træning? Eller at Arsenal sagde nej til Harry Kane som dreng, da de mente, at han var for tyk?

Du kan læse et gratis uddrag af alle bøgerne her.

Harry Kane, Læs med fodboldstjernerne
Harry Kane er en af dem, man kan læse om i Læs med fodboldstjernerne. Han spiller for Tottenham, er anfører for det engelske fodboldlandshold og er blandt verdens bedste fodboldspillere. Photo credit: Gettyimages.dk

Carlsens Læsestart

Læs med fodboldstjernerne er nyeste skud på stammen i serien Carlsens Læsestart, som allerede tæller dyrebøgerne Læs med Sebastian Klein samt minibiografier om de danske håndbold- og fodboldstjerner.

Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet særligt til nye læsere. Bøgerne har eksempelvis en stor og letlæselig typografi, og så indeholder de mange illustrationer til at understøtte barnets læsning.

Du kan bestille bøgerne i serien Læs med fodboldstjernerne online her eller finde dem i din lokale boghandel fra den 22. januar.

Alle bøger i serien Læs med fodboldstjernerne er skrevet af en af Danmarks bedste fodboldjournalister, nemlig Christian Mohr Boisen.

Han har tidligere skrevet en række andre fodboldbøger, heriblandt bøgerne Kend de største fodboldklubber og De største danske fodboldspillere.