Carlsen Børnebøger Børnebøger 6-9 år Fagbøger til børn Læs let bøger Sportsbøger til børn

Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Læs med fodboldstjernerne

Er dit barn helt pjattet med fodbold? Serien Læs med fodboldstjernerne, der omhandler nogle af de største internationale fodboldstjerner, er læsepædagogisk bearbejdet og perfekt til nye, fodboldglade læsere. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at det for de fleste børn af og til kan knibe lidt med motivationen, når det gælder læsning. En af de bedste måder til at kickstarte læselysten hos nye læsere kan ofte være bøger om emner, der fanger det enkelte barns interesse.

Læs med fodboldstjernerne gør læsning sjovt

Vidste du, at Lionel Messi fik debut på F.C. Barcelonas førstehold som 16-årig? Eller at Mohamed Salah som barn kørte fem timer i bus for at komme til træning? Eller at Arsenal sagde nej til Harry Kane som dreng, da de mente, at han var for tyk?

Læs med fodboldstjernerne kan man læse om ni af de største internationale fodboldstjerner: Lionel Messi, NeymarHarry Kane, Mohamed Salah, Antoine Griezmann, Gareth Bale, Paul Pogba, Luka Modríc og Kylian Mbappé.

Bøgerne er fyldt med fede fotos, fakta og historier, som kan overraske selv de mest hardcore fodboldfans.

Du kan læse et gratis uddrag af alle bøgerne her.

Harry Kane, Læs med fodboldstjernerne
Harry Kane er en af dem, man kan læse om i Læs med fodboldstjernerne. Han spiller for Tottenham, er anfører for det engelske fodboldlandshold og er blandt verdens bedste fodboldspillere. Foto: Gettyimages.dk

Læsepædagogisk bearbejdede fagbøger til børn

Alle bøger i serien Læs med fodboldstjernerne er skrevet af en af Danmarks bedste fodboldjournalister, nemlig Christian Mohr Boisen.

Han har tidligere skrevet en række andre fodboldbøger, heriblandt bøgerne Kend de største fodboldklubber og De største danske fodboldspillere.

LÆS OGSÅ: Klar, parat, skolestart – gode skolestartsbøger

Bøgerne er samtidig læsepædagogisk bearbejdede og er derfor særligt gode til den nye læser. Serien er en del af Carlsens Læsestart, som også tæller serier som Læs med landsholdet, Håndboldhistorier og Læs med Sebastian Klein.Læs med fodboldstjernerne

Læs med fodboldstjernerne

Læs med fodboldstjernerne vil garanteret sparke læseglæden i gang hos dit fodboldglade barn.

LÆS OGSÅ: Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Serien handler om syv af de største internationale fodboldstjerner og er spækket med fede fotos, fakta – og ikke mindst historier, der kan overraske selv hardcore fodboldfans.

Bøgerne er en del af Carlsens Læsestart.

Fra ca. 6 år

Du kan finde Læs med fodboldstjernerne som E-bog eller på dit nærmeste bibliotek.

Læs også: Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023

Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Hvem var verdens bedste fodboldspillere i 2023?

To af Danmarks mest populære fodboldeksperter ser tilbage på fodboldåret. Dukkede nye stjerner op under VM-slutrunden i Qatar? Hvor på listen ender Messi og Ronaldo, som nok er i deres karrierers efterår? Kan nogen danske spillere snige sig ind på årets liste?

Historierne om de enkelte profiler er krydret med Werge & Frimanns personlige iagttagelser fra kampe og bag kulisserne. Du får også friske billeder af alle spillerne samt de væsentligste facts om deres karriereforløb, bedrifter og særlige talenter.

Du kan købe Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023 online eller i din nærmeste boghandel.