Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Quizbøger Sportsbøger til børn

Fodboldquiz | Hvor meget ved DU egentlig om landsholdet?

Fodboldquiz | Hvor meget ved DU egentlig om landsholdet?

Den store quiz om landsholdet er den ultimative bog for dig, der er vild med fodbold. Sidder du altid klistret til skærmen, når landsholdet spiller og kampene fløjtes i gang? Så tag testen her og find ud af, hvordan formen er lige nu.

VM-slutrunden nærmer sig, og det er tid til at kåre familiens største fodboldnørd. Den store quiz om landsholdet indeholder 1.000 spørgsmål om alt det, en sand fodboldfan bør vide.

LÆS OGSÅ: Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familien

Bogen går helt tilbage til dengang, hvor stjernerne hed Lerby, Arnesen og Elkjær og frem til i dag, hvor de hedder Mæhle, Damsgaard og Eriksen. 

I bogen kan man dyste om de mest dramatiske slutrunder og legendariske landsholdstrænere som Sepp Piontek, Richard Møller Nielsen og Morten Olsen. Og hele familien kan være med, for til hvert af de 1.000 spørgsmål følger tre svarmuligheder.

LÆS OGSÅ: Læs med fodboldstjernerne – Kickstart læselysten hos dit fodboldglade barn

Ved du for eksempel, hvilken klub Kasper Schmeichel skrev kontrakt med som 15-årig? Hvad Stig Tøftings kælenavn er? Og hvor mange mål Danmark scorede under EM sidste i 2021?


Tag quizzen her og find ud af, hvor klog du er på landsholdet.

Kan du ikke se quizzen nedenfor? Så klik her.


Den store quiz om landsholdet

Fodboldquiz | Hvor meget ved DU egentlig om landsholdet?

Hvem er den største fodboldnørd i familien, når det handler om fodboldlandsholdet?

Det kan I få svar på nu derhjemme, for her er 1.000 spørgsmål helt tilbage fra dengang, hvor stjernerne hed Lerby, Arnesen og Elkjær og frem til i dag, hvor de hedder Mæhle, Damsgaard og Schmeichel – og du skal ikke være bange for ikke at kunne svare, for der er er svarmuligheder til alle spørgsmål.

Må den største nørd vinde!

Fra 6 år.

Du kan købe Den store quiz om landsholdet online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023

Fodboldquiz | Hvor meget ved DU egentlig om landsholdet?

Hvem var verdens bedste fodboldspillere i 2023?

To af Danmarks mest populære fodboldeksperter ser tilbage på fodboldåret. Dukkede nye stjerner op under VM-slutrunden i Qatar? Hvor på listen ender Messi og Ronaldo, som nok er i deres karrierers efterår? Kan nogen danske spillere snige sig ind på årets liste?

Historierne om de enkelte profiler er krydret med Werge & Frimanns personlige iagttagelser fra kampe og bag kulisserne. Du får også friske billeder af alle spillerne samt de væsentligste facts om deres karriereforløb, bedrifter og særlige talenter.

Du kan købe Verdens 100 bedste fodboldspillere 2023 online eller i din nærmeste boghandel.

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!