Aktuelt Boganmeldelser Fagbøger

Ugens anbefaling|Papirblomster med Almeja Space af Sara og Sine Finne Frandsen

ugens anbefaling, papirblomster, lindhardt og ringhof

Bliv tippet om din nĂŚste store lĂŚseoplevelse direkte fra Lindhardt og Ringhofs bogelskende medarbejdere.


Vil du gerne have en anbefaling til din næste bog? Så læs med her, hvor Lindhardt og Ringhof og Forlaget Carlsens medarbejdere hver uge giver et godt bogtip – og fortæller hvorfor, og hvem bogen passer særligt godt til.

LÆS OGSÅ: Nye bøger pĂĽ vej: Se vores liste med kommende bøger


Julie Bloch Korsemann, redaktør

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg vil anbefale hobbybogen Papirblomster med Almeja Space, som jeg har vÌret rigtig glad for at arbejde med som redaktør her pü forlaget.


Beskrivelse af bogen

Ugens anbefaling|Papirblomster med Almeja Space af Sara og Sine Finne Frandsen

LĂŚr at lave dine egne, smukke papirblomster af crepepapir, bliv inspireret til flotte farvesammensĂŚtninger, og fĂĽ kreative ideer til, hvordan du styler dine blomster.

Almeja Space er kendt for deres smukke og unikke papirblomster, som lyser op og løfter blomsterpynt og -styling til et højere niveau. Denne gennemillustrerede bog prÌsenterer 15 vidt forskellige blomster, som spÌnder fra en helt enkel valmue til en imponerende papegøjeblomst. Blomsterne har varierende svÌrhedsgrad, og du lÌrer, hvordan du laver dem, tilpasser og udvikler dem, sü de passer til lige prÌcis din setting.

Udover de 15 trin for trin-guides fĂĽr du en overskuelig guide til materialer og teknikker, en grundig indføring i, hvordan du skaber dine egne flotte farveuniverser og ideer til, hvordan du bruger dine blomster kreativt i dit hjem, til fest eller i buketter. Der er skabeloner i bogen, som du kan kopiere og gemme.

Du kan købe Papirblomster online, fx. hos Bog&idÊ, eller i din nÌrmeste boghandel.


Hvorfor anbefaler du denne bog?

Søstrene Sine og Sara, som stür bag Almeja Space, og er forfattere til bogen, er tilsammen et kraftcenter af kreativitet, og deres sans for farver og Ìstetik er helt unik. Jeg er virkelig stolt over at have vÌret med til at lave bogen med dem.

LÆS OGSÅ: Sig det med PAPIR-blomster! Sådan skaber du smukke evighedsblomster til dit hjem

Det er en hobbybog, hvor man lĂŚrer at lave 15 smukke papirblomster via trin for trin-guides, men der er ogsĂĽ ogsĂĽ masser af inspiration til flotte farvesammensĂŚtninger og indretning og styling med blomster.

Den er vanvittigt smuk, og jeg elsker at bladre igennem den og få et sus af blomstermagi – og så bruger jeg den faktisk også, når jeg har brug for input til nye farvekombinationer både derhjemme og til andre bogprojekter.

Hvad minder bogen om?

Der er kun ganske fü bøger om papirblomster pü det danske marked, og jeg synes, at denne her er helt sin egen, netop fordi den er sü smuk og rummer sü meget mere end guides til at lave papirblomster. Sü jeg synes faktisk ikke, den minder om noget andet, og det er netop noget af det gode ved den.

LÆS OGSÅ: 10 helt nye bøger

Men hvis jeg skulle nĂŚvne en, kunne det vĂŚre Mens vi strikker som ogsĂĽ er en inspirerende hobbybog, der indeholder meget mere end strikkeopskrifter.

Hvad er det bedste ved bogen?

Udover de fine guides og smukke blomsterbilleder er jeg helt pjattet med Almejas syv farvepaletter, hvor det bliver meget overskueligt, hvilke farver der er sat sammen i blomsterne og buketterne og hvorfor.

Det er nemlig et rigtig godt vÌrktøj, nür du skal lave sine egne blomster og gerne vil skabe et bestemt udtryk eller en bestemt stemning med dem.

Hvem anbefaler du den sĂŚrligt til?

Uha, jeg tror faktisk, det er nemmere at opliste, hvem jeg ikke anbefaler den til! Fordi den er sĂĽ pĂŚdagogisk, og blomsterne varierer i svĂŚrhedsgrad, vil bĂĽde nybegyndere og dem, der virkelig har skruet hĂŚnderne godt pĂĽ, kunne lave blomster ud fra den.

LÆS OGSÅ: Ugens anbefaling|Agathe af Anne Cathrine Bomann

Den er en oplagt gaveide, hvis man har en kreativ søster, datter, veninde, mor, svigermor og sü videre, og den er perfekt til alle, der godt kan lide at indrette deres hjem med unikke ting.

Hvis du skal holde en fest, hvad enten det er konfirmation, barnedüb, bryllup eller fødselsdag, kan bogen ogsü vÌre en rigtig god hjÌlp, nür du skal finde inspiration til dekorationer, buketter eller bordkort-holdere.

Endelig kan den ogsĂĽ vĂŚre en go to-bog, nĂĽr du har brug for en stille stund og lidt fordybelse. SĂĽ det er en bog, som mange kan have glĂŚde af.


MĂĽske vil du ogsĂĽ kunne lide

Mens vi strikker

Ugens anbefaling|Papirblomster med Almeja Space af Sara og Sine Finne Frandsen

De tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg stĂĽr bag den populĂŚre podcast af samme navn som bogen Mens vi strikker.

De mødes ugentligt i strikkeskuret for at strikke og diskutere teknikker, farver, mønstre og garn, mens de med büde humor, alvor og selvironi taler om venskaber, vinterbadning og klimaangst.

Bogen indeholder 20 strikkeopskrifter, som hver isĂŚr udspringer af en af strikkernes personlige liv. Mens vi strikker er en sand bolsjebutik af introduktioner til sĂŚrlige teknikker, strikketips og drinksopskrifter – alt sammen samlet pĂĽ ĂŠt sted.

Mens vi strikker kan købes online, eller i din nÌrmeste boghandel fra d. 1 november.Ser det som min fornemmeste opgave at sprede lÌseglÌde og dele stÌrke lÌseoplevelser med andre lÌseheste. Det gør jeg som en del af presseteamet hos Lindhardt og Ringhof og i min fritid, hvor bogstakken pü mit natbord er faretruende høj. Har en fortid som bogopsÌtter, journalist, kulturredaktør og kommunikations- og pressekonsulent og har altid valgt arbejdspladsen nøje efter, om jeg kunne dele min store kÌrlighed til bøger og kultur.