Aktuelt Barack Obama Biografier Fagbøger

Min historie af Michelle Obama. Selvbiografien hele verden venter på

Michelle Obama, Min historie, selvbiografi Michelle Obama

Årets største titler 2018 |Min historie er intime, stærke og inspirerende erindringer fra den tidligere førstedame i USA Michelle Obama.

 

I disse dage holder vi vejret i bøgernes verden, forventningerne til Min historie af Michelle Obama er tårnhøje. Den 13. november udkommer selvbiografien og spændingen om, hvad USA’s tidligere førstedame har valgt at tage med sine erindringer, bliver udløst.

Michelle Obama har levet et liv fyldt med mening og store præstationer og anses i dag som en af de mest ikoniske og toneangivende kvinder i vor tid.

Forkæmper for piger og kvinder verden over

Som førstedame i USA – den første afroamerikaner som har haft den rolle – hjalp hun med at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus nogensinde.

Læs også Afsløring af forsiden på Michelle Obamas kommende erindringer

Samtidig blev hun en stærk forkæmper for kvinder og pigers rettigheder i USA og resten af verden. Hun bidrog til at få familier til at leve sundere og mere aktive liv, og stod ved sin mands side, mens han ledte USA gennem nogle af landets sværeste øjeblikke.

Michelle Obama, Min historie
Foto: Miller Mobley/ Crown Publishing
På vejen viste hun os et par dansetrin, triumferede i Carpool Karaoke og opdragede to jordnære døtre under mediernes evige bevågenhed.

Rejsen fra Chicago til det Hvide Hus

I erindringerne, en bog med dybe refleksioner og fascinerende historier, inviterer Michelle Obama læserne ind i sin verden og fortæller om de oplevelser, der har formet hende – fra barndommen i det sydlige Chicago til årene som leder, hvor hun skulle balancere sin rolle som mor med arbejdslivet, til hendes tid på verdens mest berømte adresse.

Læs også Lanceringen af Michelle Obamas erindringer er en international begivenhed

Med ufravigelig ærlighed og en livlig sans for humor beskriver hun sejre og skuffelser, private som offentlige, og fortæller os hele sin historie, som hun har levet den – med sine egne ord og på sine egne betingelser.

Michelle Obamas erindringer er dybt personlige

Min historie er en varm, klog og åbenhjertig bog, en dybt personlig fortælling fra en kvinde med sjæl og substans, som konsekvent har overgået de forventninger, hun er blevet mødt med – og hvis historie kan inspirere os alle til at gøre det samme.

Læs også Lindhardt og Ringhof bliver dansk udgiver af bøgerne fra Barack og Michelle Obama

”At skrive Min historie har været en dybt personlig oplevelse. Det har for første gang givet mig rummet til ærligt at reflektere over den uventede retning mit liv har taget,” siger Michelle Obama:

“I bogen skriver jeg om mine rødder, og hvordan en lille pige fra det sydlige Chicago fandt sin stemme og udviklede styrken til at bruge den til at hjælpe andre. Jeg håber, min rejse inspirerer læsere til at finde modet til at blive, hvem end de ønsker at blive. Jeg kan ikke vente med at dele min historie.”

Min historie udkommer på 25 sprog – samtidig over hele verden den 13. november.