Uncategorized

Lytterne har talt. Det her er årets bedste lydbog, hvis du er vild med krimi

lydbog

Danskerne lytter til rigtig mange lydbøger. Alene i januar måned blev der lyttet til lydbøger i 3,7 mio. timer alene hos Mofibo, der er den største abonnementstjeneste for lydbøger i Danmark. Hvis man lægger andre populære digitale lydbogstilbud som Saxo Premium, Bookmate og eReolen oveni og medregner de mange lydbøger på cd, så svarer det til at hver dansker lytter en time om dagen.

Men hvad lytter danskerne så til? Noget tyder på at krimi og spænding har rigtig godt fat i lytterne. Tusindvis af lyttere stemte landets tre mest populære krimiforfattere i finalen til Mofibos store lydbogspris, Mofibo Awards, i kategorien Krimi og Spænding: Jussi Adler-Olsen, Michael Katz Krefeld og Sara Blædel.

Mørket kalder er årets bedste krimi

Ved prisfesten på Hotel Cecil i København blev både forfattere og indlæsere hyldet for deres værker – og her gav Regner Grasten fra juryen Michael Katz Krefelds krimi MØRKET KALDER prisen for årets bedste krimi. Bogen er fremragende indlæst af Thomas Gulstad, der også har indlæst alle bøgerne i Ravn-serien af samme forfatter.

Lytterne har talt. Det her er årets bedste lydbog, hvis du er vild med krimi

En del af juryens begrundelse for vinderen af årets krimi/spænding lød således:

“En klassisk krimi med et hæsblæsende plot og en stærk hovedperson med dilemmaer, der tvinger lytteren til at tage stilling. Fortællingen (red.) formidles mere end kompetent af oplæser Thomas Gulstad, der lader handlingen få den plads den fortjener.  Fortællingen vil mere end bare underholdning, men formår også at lægge op til videre tanker hos lytteren om helt aktuelle problemstillinger om ret og selvtægt i et moderne samfund, hvor det stadig lykkes for mange gerningsmænd at undgå straf i sager om voldtægt”.

LÆS OGSÅ: Mød manden bag Ravn-seriens mørke stemme

Vild med krimi? Så se vores liste med gode krimier her.