Biografier Fagbøger

Lyt til musikken fra Renegades af Obama og Springsteen

renegades, obama, springsteen, renegades bog

Præsident Barack Obama og rocklegenden Bruce Springsteen står bag podcasten og bogen Renegades. Bogen er fyldt med eksklusive fotos, sangtekster og taler – og så har den selvfølgelig et soundtrack. Find det her.


Præsident Barack Obama og Bruce Springsteen har to meget forskellige baggrunde, men også mange ligheder. Det har ført til et stærkt venskab mellem de to – og for nyligt også til podcasten Renegades, der nu er blevet til en bog med samme titel.

LÆS OGSÅ: Renegades. Barack Obama og Bruce Springsteen taler om livet, musikken og at være ‘born in the USA’ i ny bog

I bogen, der udkommer 1. december 2021, kommer Obama og Springsteen omkring emner som race, maskulinitet, drømme – og deres fælles kærlighed til USA. Og selvfølgelig musikken, som betyder meget for dem begge.

Det betyder også, at bogen Renegades – Drømme, myter, musik har sin egen playlist med sange, der har optrådt i podcasten, og som har særlig betydning for de to.

LÆS OGSÅ: 5 afgørende øjeblikke i Barack Obamas første præsidentperiode

Bogen indeholder udover samtaler mellem Barack Obama og Bruce Springsteen flere end 350 unikke fotos og ikke tidligere offentliggjorte håndskrevne noter til sangtekster og taler.

Lyt til musikken fra Renegades her
Renegades – Drømme, myter, musik

Lyt til musikken fra Renegades af Obama og Springsteen

Tidligere præsident Barack Obama og musiker Bruce Springsteens populære podcast er blevet til den rigt illustrerede Renegades – Drømme, myter, musik, med mere end 350 fotos og massevis af eksklusivt bonusmateriale.

De to mangeårige venners samtaler kredser om musik, liv, race, maskulinitet og deres enorme fælles kærlighed til fædrelandet USA – også dets udfordringer og modsætninger.

Bogen er en samling af fortællinger fra Obama og Springsteen, som sammen udforsker temaer fra deres private liv og karrierer, og deres søgen efter fællesskab, identitet og mening.

Du kan købe Renegades – Drømme, myter, musik online fx hos Bog & idé, eller i din nærmeste boghandel.