Fiktion Amerikanske romaner Romantiske bøger

#LRlæser2020 – det er tid til en ‘feel good’ – bog

#LRlæser2020 - det er tid til en 'feel good' - bog

Vær med i Lindhardt og Ringhofs store læseudfordring #LRlæser2020, hvor månedens udfordring er ‘feel good’ bøger.

I 2020 har vi en ambition om at læse mindst 12 bøger. Men jo altså ikke hvilke som helst. Hver måned har vi nemlig givet os selv en udfordring, som vi gerne vil dele med dig. Og denne måned er det altså bøger, der får læseren til at føle sig glad, opløftet og optimistisk. Måske fælder du en tåre undervejs, men grundlæggende skal det være læseoplevelser, der får dig til at smile.

Læser du normalt ikke ‘feel good’ bøger? Ved du ikke helt hvad du er til? For at give inspiration har vi samlet en liste med nogle af de ‘feel good’ bøger, som vi selv kan anbefale.

Du kan læse mere om, hvordan du kan være med i månedens udfordring her. Du kan også finde ud af, hvordan du nemt kan dele det med os på Facebook og Instagram – sådan når vi i mål sammen.

#LRlæser2020 - det er tid til en 'feel good' - bog

Læsernes favorit: Dronningen af kærlighedsromaner

#LRlæser2020 - det er tid til en 'feel good' - bog

Nogen gange har man bare brug for sådan en bog her: Fuld af stærke følelser og fuld af kærlighed. Colleen Hoovers Tilstå er en hjerteskærende fortælling om overlevelse og mod samt om at finde håb, når der ikke synes at være noget. En velfortalt kærlighedsroman med en overraskende drejning.

Da Goodreads i 2018 markerede 10 års jubilæet for læserprisen Goodreads Choice Awards, var der ingen tvivl: Colleen Hoover er den ubestridte dronning af kærlighedsromaner. Som den eneste i kategorien “Best Romance” har Colleen Hoover nemlig vundet prisen tre gange i træk, nemlig med romanerne TilståDet ender med os og Without Merit (endnu ikke oversat til dansk) i hhv. 2015, 2016 og 2017.


Bryllupsrejse til Cape May – med masser af erotik og forbudte følelser

#LRlæser2020 - det er tid til en 'feel good' - bog

Den amerikanske forfatter Chip Cheek har skrevet en forførende roman om en bryllupsrejse, der ændrer alt. Året er 1957. USA er et land på kanten af forandring og det samme gælder det unge, nygifte sydstatspar Henry og Effie. De tager til Cape May i New Jersey, hvor de bliver venner med de nye naboer: En smuk og vild overklassekvinde; den rige playboy, som er hendes elsker – og hans mystiske halvsøster, som Henry øjeblikkeligt tiltrækkes af.

Det forladte ferieparadis bliver deres legeplads, mens de sniger sig ind i forladte sommerhuse, sejler, løber nøgne rundt under stjernerne, har sex og drikker masser af gin.

Du kan købe Dage i Cape May online eller hos den nærmeste boghandel.


Romantik fra den amerikanske “feel good”-dronning Danielle Steel

Dybt af falde
Danielle Steel

Hvad sker der, når man mister alt? Sin mand, sin sikkerhed og sit gode omdømme? Sidney Wells beslutter sig for, at livet må genopbygges med opfindsomhed og værdighed. Men ikke mindst en med beslutsomhed om at skabe et nyt liv, som hun kan være stolt af.

Bestsellerforfatteren Danielle Steel er ude med denne gribende fortælling om en kvinde, som mister alt – og som med livskraft og mod må genopfinde sig selv.

Du kan købe Dybt af falde online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Klassisk feel good med Bridget Jones

Bridget Jones' baby
Helen Fielding

Bridget Jones – singlepigen, alle kender og elsker – er tilbage men i en helt anden figur.

Bridget elsker sin singletilværelse og drømme jobbet men udløbsdatoen for hendes fertilitet nærmer sig hastigt. Efter en række sjove og pinagtige situationer, som er så typiske for Bridget Jones, finder hun ud af, at hun er gravid …

Det bliver en graviditet fuld af hormoner og følelser, bagekartofler, selvtilfredse Mødre, scanningskaos, fødselsforberedelse, fest, romantik, lykke og fortvivlelse. Men det store, akavede spørgsmål er: Hvem er faderen?

Du kan købe Bridget Jones’ baby online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.


Bogen til dig, der er gravid og måske føler dig mindre godt tilpas…

Hvis du har brug for at smile lidt af dig selv og den helt særlige situation, du befinder dig i som gravid eller nybagt mor? Så tør vi godt anbefale Sofie Lindes personlige fortælling om graviditet i feel good-kategorien.

Fårking gravid

Det er skønt at være gravid.
Sådan ser det i hvert fald ofte ud, når man kigger sig omkring, men det syntes Sofie Linde bare ikke.

Ærligt og morsomt fortæller den populære tv-vært om det, som hun har oplevet som den vanvittige graviditetstid i sit graviditetsmanifest for førstegangs-fødende.

Bogen består af dagbogsuddrag, sjove anekdoter og skøre fotos fra Instagram, der tilsammen er fortællingen om at være gravid og stifte familie og et underholdende opgør med forventningen om, at det absolut skal være smukt, lykkeligt og helt fantastisk.

Du kan købe Fårking gravid i paperback online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel fra 1. juni


Behagelig virkelighedflugt i Austens klassiker

#LRlæser2020 - det er tid til en 'feel good' - bog

Jane Austens klassiske roman Stolthed og fordom følger den energiske Elizabeth Bennet og hendes spirende men komplicerede forhold til den velhavende Mr. Darcy. 

En af verdenslitteraturens helt store romantiske fortællinger – og et must read i feel good-genren. Og så kan du jo snuppe filmudgaven eller tv-serien bagefter.

https://www.saxo.com/dk/stolthed-og-fordom_jane-austen_indbundet_9788711449608


GLÆD DIG TIL …

Velkommen til Flanagans af Åsa Hellberg

Velkommen til serien om Hotel Flanagans! Den svenske bestsellerforfatter Åsa Hellberg, har skrevet første bog i en ny historisk romanserie fuld af kærlighed, drama og intriger.

Første bog udspiller sig i 1960’ernes London på Hotel Flanagans, der er fuld af rige gæster og overdådige fester. Men modsat gæsterne er hotellets direktør, Linda Lansing, en helt almindelig kvinde fra Sverige, som har arvet hotellet fra sin engelske far.

Udfordret af både rollen som kvindelig hotelejer og af sin egen familie, der vil gøre alt for at tage hotellet fra hende, må Linda træffe en beslutning: Hvor langt vil hun gå for at holde sin fars livsværk på egne hænder?

Du kan købe Velkommen til Flanagans online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.
#LRlæser2020. Så er det tid til at læse krimi

#LRLæser2020. Tag på en rejse gennem historien

#LRLæser2020. Tag på en litterær rejse hos vores norske naboer

Medarbejderanbefalinger: Norsk litteratur #LRLæser2020

LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned


Er lige nu stærkt optaget af boganbefalinger: Hvor får vi dem fra, hvem lytter vi mest til, hvornår får vi den der trang til at få fat i en en bestemt bog straks? Hvor læser vi, hvornår, hvorfor, hvordan? Er dagligt glad for forlagets fantastiske redaktører og ikke mindst forfattere, der udtænker, skriver og redigerer bøger, vi ikke vidste vi ville komme til at elske. Er også født 1977, bor på Amager med mange reoler, en mand og to børn.