Fiktion Aktuelt Fagbøger Indefra Inspirationslister og guides Krimi

LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned

LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned

Vil du have ny inspiration til læseoplevelserne i 2020? Vær med i Lindhardt og Ringhofs store læseudfordring LRLÆSER 2020 – og nå i mål med dine læsemål.

Du kender nok følelsen af gerne at ville læse mere. Eller måske læser du den samme type bøger igen og igen, fordi du mangler ny inspiration? Vi kender det i hvert fald alt for godt.

Derfor vil vi gerne udfordre jer og jeres læsevaner. Vi inviterer derfor på en litterær rejse rundt i forskellige genrer, forfatterskaber, lande og stemninger.

Én læseudfordring hver måned i år

Hver måned i 2020 sætter vi en ny læseudfordring, som vi håber, I vil være med på at “løse”.

LÆS OGSÅ Februar måneds læseudfordring

Formålet med udfordringen er naturligvis at få læst en masse bøger sammen med jer, og vi håber på, at I kommer til at opdage nye genrer og forfatterskaber. Hvem ved, måske får du også øjnene op for bøger, du ellers aldrig ville have læst …

Læs, anbefal og del

Hver måned lægger vi månedens læseudfordring ud på Facebook, Instagram og her på bog.dk – og så håber vi, I vil være med og hjælpe hinanden med at nå i mål med LRLÆSER 2020.

Der vil være mulighed for at få inspiration til bøger, anbefale bøger til hinanden og dele jeres fremskridt.

Hvor mange bøger vil du læse i 2020?

Ud over de månedlige læseudforinger vil vi gerne høre jeres personlige læsemål. Hvor mange bøger vil I gerne læse i 2020? Del det med os, og så ser vi, om vi kan nå i mål sammen.

Skabeloner til Instagram Story

Del det med os, når I gennemfører en læseudfordring, og anbefal den læste bog til andre. Brug hashtagget #LRLÆSER2020 på Instagram, og tag gerne @lindhardtogringhof – så deler vi også.

LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned
LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned
LRLÆSER 2020: En ny læseudfordring hver måned

Vi ses på Instagram!

LÆS OGSÅ: #LRlæser2019. Hvor mange bøger klarer du i vores læseudfordring?