Børnebøger Carlsen

Leg og lær for de yngste – Syv sjove papbøger

Her finder du syv skønne papbøger fyldt med alt fra sjove lyde til fold-ud effekter. Der er garanti for hygge, når de familiens yngste skal lære nye ord, gå på opdagelse i dyrenes verden eller have en sig en rigtig kildetur.

Papbøger er perfekte for de helt små, da de er rigtig nemme at bladre i… og sagtens kan tåle at blive tygget lidt i også.

Listen inkluderer bøger til børn i alderen fra 8 til 18+ måneder.

Én til kildetur – hvor højt tror du, jeg elsker dig?

En bog der sikrer sjov og leg med de allermindste. Med hånddukke kaninen kan du både underholde og vække dit barns sanser, imens I bladrer i bogen. Dit barn vil simpelthen elske en kildetur!

>> Køb Én til kildetur her eller i din lokale boghandler. 

Hvor er bjørnen Boris?

En sjov søg-og-find papbog med en gnaven bjørn ved navn Boris

Boris’ søde, små gæslinger leger gemmeleg med Boris. På hver side skal gæslingerne (og barnet) finde Boris, der gemmer sig. Heldigvis finder de ham altid. Og glæden er stor, selvom Boris i virkeligheden har prøvet at gemme sig, for at få lidt fred fra de legesyge gæslinger.

Papbogen er forsynet med farverige illustrationer, der underbygger den enkle tekst, så barnet hurtigt kan overskue siden, og alle kan få sig et lille grin med på vejen.

Fra ca. 2 år 

>> Køb Hvor er Boris? online eller i din lokale boghandler

Mød alverdens dyr – Mine første 50 dyr

Billederne af alverdens dyr, fx kæledyr, vilde dyr og bondegårdsdyr, samt masser af sjove flapper, gør det spændende for det lille barn at lære dyrene at kende. Fanebladene gør det nemt for små hænder at gå på opdagelse i bogen.

Fra ca. 1 år.

Mine første-serien indeholder også bøgerne Mine første 50 ord og Mine første 20 tal

>> Køb Mine første 50 dyr her eller i din lokale boghandler 

Løft flappen – Mine første 100 ord

Løft flappen Mine første 100 ord

Tag dit barn med på opdagelse i ordenes verden. I denne bog finder du 100 ting inddelt i forskellige temaer, så der er sjov læring for de mindste. Fotos og masser af spændende flapper, hjælper med at sætte ord på tingene og stimulere barnets sanser og nysgerrighed. Til de yngste fra 18 måneder.

I samme Løft flappen-serie finder du også læring om barnets 100 første dyr og 100 første maskiner.

>> Køb Løft flappen – Mine første 100 ord her eller i din lokale boghandler 

Babys første farver

Dette er et godt bud på en af barnets allerførste bøger. Lær barnet om farver i form af alle de ting, de finder i deres hverdag som fx legetøj, mad og dyr. Samtidig er der et spejl bagerst i bogen. Fra 8 måneder.

Find også læring om de første ord og første dyr i denne Babys første-serie.

>> Køb Babys første farver her eller i din lokale boghandler 

Min første myldrebog: Dinosaurer

Søg, find og lær i denne spændende bog fuld af dinosaurer. Kan du finde en tyrannosaurus? Eller måske en stegosaurus? I denne skønne bog myldrer det med alle slags dinosaurer i forskellige størrelser. Med fanebladene er det nemt for små hænder at finde rundt i bogen, og på hver side er der en masse sjove ting at finde og tale om. Bogen er til de små i alderen 18+ måneder.

Min første myldrebog findes også i en udgave med sjove og brummende maskiner.

>> Køb Min første myldrebog her eller i din lokale boghandler 

Larmende fodboldkamp

Finalekampen skydes i gang, og aldrig har den været mere larmende og medrivende som i denne bog for de mindste, fodboldinteresserede børn. Bogen er fyldt med knapper, som kan sætte lyd på alt fra publikumsjubel og dommerfløjt. Fra 18+ måneder.

Du kan i denne serie også få en humoristisk bog om Larmende dyreprutter.

>> Køb Larmende fodboldkamp her eller i din lokale boghandler