Aktiviteter Børnebøger

Skab endnu mere læseglæde! Download læsebriller med Sallys Far

Sallys far, læsefest, læsebriller, læselyst, læseglæde

Vi skal skabe læseglæde og læselyst for børn og unge – for det er faktisk en fest at læse! Download læsebrillerne med Sallys far, og gør læsning til en leg lige her.

Et nyt år er i fuld gang, og Carlsens mission for 2023 er at skabe en ordentlig læsefest, læselyst og inspirere til endnu mere og endnu sjovere læsning! Download og print de skønneste læsebriller fra det populære Sallys far-univers, og gør det endnu nemmere at grine, når der læses højt.

Sallys far er sjov, pinlig, fuld af gode ideer og endnu bedre historier, og så er han vildt populær hos de danske børnefamilier – og nu kommer familien forhåbentlig endnu mere “til live” i læsningen!

Læsebrille og læselyst

Nu kan du få Sallys far, Sally og Eddie som “læsebrille” og mon ikke, at det kan tilføje tjubang og ekstra sjov til læsningen? Det eneste du skal bruge for at komme igang med “læsebrilleriet” er: tykt papir til printeren (eller eventuelt pap), elastiksnor eller madelastikker og en klipsemaskine.

Både du og dit barn kan bruge læsebrillerne, så nu mangler I bare at beslutte, hvem der skal være hvem?

Download læsebrillerne:

læseglæde, læselyst, sallys far, læsebriller

Herunder kan du downloade læsebrillerne. Klik på linkene for at downloade læsebrillerne:

Hvordan kommer jeg i gang?

Se, hvordan du klipper og samler brillerne her.

Det skal du bruge:

  • En printer (gerne med farvepatron)
  • En elastiksnor eller madelastikker
  • En klipsemaskine
  • En saks
  • Papir (gerne tykt) eller pap til at printe læsebrillerne på

1. Print maskerne

Læsebrillerne kommer allermest til live, hvis du printer dem i farve.

2. Klip maskerne ud

Du kan klippe læsebrillerne ud ved at følge de stiplede linjer. Husk også at klippe hul til øjnene.

læseglæde, læselyst, sallys far

3. Klips en elastik fast i maskens sider

Hvis du har en elastiksnor, så klips denne fast i hver sin side af læsebrillen, så snoren passer med at kunne nå rundt om dit baghoved.

Hvis du ikke har elastiksnor kan du sagtens bruge to madelastikker, som du klipper over og samler med en knude – og på samme måde klipser fast i hver sin side af læsebrillen.

læseglæde, læselyst, sallys far

4. Nu kan du tage læsebrillen i brug

Hvis den ikke sidder helt fantastisk på lige netop dit ansigt, så klipper du endelig lidt mere af det hvide af, eller klipper det hvide helt væk – så din maske sidder helt perfekt, når I skal læse derhjemme.

Sallys far, læsefest, læsebriller, læselyst, læseglæde

5. Mangler du tips til, hvordan du gør højtlæsningen – endnu – federe?

Så følg linket her og få nogle gode råd.
7 sjove historier

Skab endnu mere læseglæde! Download læsebriller med Sallys Far

7 sjove historier – fnis og ballade til alle ugens dage er en samling af supersjove historier af populære danske forfattere og stærke brands. Her er nok at grine af med bl.a. Sallys far, Anker, Ringo, Rasmus Klump og mange andre morsomme karakterer.

Samlebindet indeholder historier af Kim Fupz Aakeson, Thomas Brunstrøm, Alberte Winding, Mattias Hundebøll, Martin Sommer og Jan Mogensen.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe 7 sjove historier online eller i din nærmeste boghandel.
Sallys far får fodboldfeber

Skab endnu mere læseglæde! Download læsebriller med Sallys Far

Sallys far vil virkelig gerne have, at Sally starter til fodbold, og heldigvis siger hun ja. Men hun når knap nok at starte, før fodboldfeberen rammer far. Han køber helt vildt meget udstyr, hepper højere end alle de andre forældre, og han blander sig i trænerens taktik. 

Det viser sig, at Sally faktisk er ret god til fodbold, selvom far går langt mere op i det, end hun selv gør. Faktisk bliver far så ivrig, at han ender med at spænde ben for både Sally og sig selv.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Sallys far får fodboldfeber online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Sallys far slår til igen

sallys frar slår til igen, thomas brunstrøm, thorbjørn christoffersen

Det er snart fastelavn, og Sally vil gerne klædes ud som en robot. Men selvom kostumet sagtens kan købes, går Sallys far straks i gang med at bygge det selv. Kostumet bliver flot, men Sally kan ikke bevæge armene, når hun har det på. Hvordan skal hun så slå katten af tønden?

Det hele går galt, da Sallys far dukker op til festen, men sin helt egen løsning på problemet.

Sallys far slår til igen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Sallys far slår til igen online, eller i din nærmeste boghandel.
Du kan også læse meget mere om Sallys far her.

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!