Juice: Passion Power

Louisa Lorang giver i sin bog Juice for begyndere 50 lækre opskrifter til dem, der gerne vil have flere vitaminer i hverdagen. Hele familien kan nemt gå i krig med saftpresseren, da der er opskrifter til enhver smag. Der findes både de søde juicer, der fungerer som en lille belønning i hverdagen, og de mere grønne, der giver et ordentligt energi-boost. Louisa Lorang bruger selv altid økologisk frugt og grønt til sine drikke, da det giver mulighed for også at bruge skrællen, og opskrifterne fungerer både på en slowjuicer eller en saftcentrifuge. Denne Passion Power Juice er god til dig, der skal lære at drikke hjemmelavet juice, da den har masser af sødme, smag og fornemmelse af saft. Selv siger Louisa Lorang om den:

“Denne juice er sååååå vild!!! Virkelig. Den smager af ding-dong-ballade-butik og er klart et skønt alternativ til en plat sodavand. Selv mine unger bliver ikke skuffede”.

Opskriften kommer her:

Til ca. 1 liter.

En halv moden ananas
En halv lime
4 økologiske passionsfrugter
20 gram ingefær
2 æbler

Skær skrællen af ananas og lime. Kør ananas, lime og passionsfrugter (med skræl), ingefær og æbler på en saftcentrifuge eller slowjuicer. Nyd iskold.

Tip: Ja, det er rigtigt, at du bare kan køre passionsfrugterne i din juice med skræl på. Jeg gør det dog kun med økologiske passionsfrugter. Kan du ikke skaffe det, så brug lidt ekstra passionsfrugter og skrab alt det skønne kød og kerner ned i juiceren.

Juice for begyndere kan lånes på biblioteket eller findes som e-bog.

ItemImage