Børnebøger Børnebøger 6-9 år Fagbøger til børn Viden

Jordens akvarium. Lærerig og smuk bog om livet under vandet og klimaets forandringer

jordens akvarium, alexander kaufmann

Jordens akvarium giver dig, der elsker natur, mulighed for at gå på opdagelse i 15 forskellige verdener under vand, og blive bekendt med det dyre- og planteliv, der gør havet specielt.


Er du interesseret i klimaet, naturen og havet? Og ønsker du at præsentere dit barn for de magiske verdenshave og forunderlige søer og vådområder kloden rundt? Så er denne bog noget for dig!

I Jordens akvarium inviterer forfatter Alexander Kaufman dit barn med ned i dybet, hvor det kan opleve Jordens enorme akvarium på helt tæt hånd. Bogen tager barnet tæt på hele havets dyreliv, alt fra bittesmå antarktiske myg og tanglopper til enorme kæmpestillehavsblæksprutter og blåhvaler.

jordens akvarium, alexander kaufman

LÆS OGSÅ: Flotte dyrebøger om dinosaurer, farlige dyr og spændende insekter og edderkopper

Hvis du ønsker at gøre dit barn klogere på klimaet, er Alexander Kaufmans bog også værd at dykke ned i. Kom helt tæt på Jordens vandmiljø, som mere end nogensinde før har brug for vores viden og hjælp. I bogen bliver barnet på en levende og smuk måde introduceret til, hvad vi alle sammen kan gøre for at mindske forurening i havene.

Det er oplagt at bruge bogen som højtlæsning til børn fra 6 år, der ønsker at vide mere om klimaets udvikling, men de større børn kan også selvstændigt dykke ned i havets rige historie og univers.

“Brug denne bog som inspiration til at lede efter vandets magiske element og blive en mester i at ændre vores måde at behandle det på, inden det er for sent.”

Will Millard
Fisker, opdagelsesrejsende og tv-vært

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 14 gode dyrebøger til børn i alle aldre

jordens akvarium, alexander kaufman

Denne spændende bog om havets univers er skrevet af den prisvindende journalist ved HuffPost, Alexander Kaufman, som primært skriver om klimaændringer, miljø og energi. De smukke billeder i bogen er illustreret af den portugisiske illustrator Mariana Rodrigues.

Igennem bogens illustrationer bliver du introduceret for eventyrlige koralrev, Amazonas’ flodlandskaber, tangskove og en række mindre kendte vandmiljøer som mose, vade, marsk og mangrove, som er værter for den plante- og fiskeyngel, der støtter vandets økosystemer.

Jordens akvarium. Lærerig og smuk bog om livet under vandet og klimaets forandringer

Bogen kan hjælpe med at udfylde hullerne i vores viden om havet og naturen, og kan skabe en begejstring for vand i alle dets former. Giv dit barn et intimt forhold til havet, naturen og klimaet, som de kan trække på hele livet igennem.
jordens akvarium, opdag 15 forskellige verdener under vand, Alexander Kaufman, Mariana Rodrigues

I Jordens akvarium får børnene mulighed for at gå på opdagelse i 15 forskellige verdener som findes under vand.

Tag med dit barn på eventyr ned i Jordens kæmpe akvarium, og gør opdagelser lige fra små tanglopper til gigantiske stillehavsblæksprutter.

Bliv klogere på hvorfor havene mere end nogensinde har brug for mennesket, og hvad der kan gøres for at mindske forureningen i det store blå hav.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Jordens akvarium online, eller i din nærmeste boghandel.