Børnebøger Carlsen

Flotte dyrebøger om dinosaurer, farlige dyr og spændende insekter og edderkopper

Den fantastiske bog om farlige dyr, den fantastiske bog, den fantastiske bog om insekter og edderkopper

Kom tæt på det fantastiske dyrerige på jorden i serien Den fantastiske bog om … Flotte dyrebøger der er store og lærerige, og som børn vil elske.


Her er serien til børn, der elsker at fordybe sig i store, flotte dyrebøger med masser af illustrationer, fotos og spændende fakta.

Den fantastiske bog om farlige dyr introducerer en lang række livsfarlige dyr – fra nogle af verdens største og mest voldsomme dyr som isbjørnen og nilkrokodillen til den sarte og spinkle havhveps, hvis nældegift kan dræbe et bytte på et øjeblik og et menneske på ganske få minutter.

Sammen med de imponerende nærbilleder er bogen fyldt med spændende og skræmmende oplysninger om, hvorfor man ikke skal nærme sig de dødsensfarlige dyr.

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 12 gode dyrebøger til børn i alle aldre

I den smukt illustrerede bog Den fantastiske bog om insekter og edderkopper introduceres nogle af verdens særeste og mest vidunderlige skabninger, fra den skinnende blå morpho-sommerfugl til den gigantiske goliatbille. Mød en fårekylling med ører på knæene, en bille, der æder elefantlort, og en loppe, der kunne vinde OL i højdespring.

LÆS OGSÅ: Det er arvesølvet, vi er ved at smide ud! Sebastian Klein til kamp for verdens truede dyr

Sammen med alle nærbillederne indeholder bogen masser af fakta og fascinerende viden, så du finder ud af, hvilket insekt, der lyser i mørke, hvorfor honningbien danser, og hvordan en stor rovedderkop kan gå på vandet. Velkommen til insekternes og edderkoppernes verden!


Den fantastiske bog om farlige dyr

I denne bog kan du møde fantastiske og livsfarlige dyr! For eksempel de helt store og voldsomme, som isbjørnen og nilkrokodillen. Du kan også møde den spinkle og sarte havhveps, hvis nældegift slå et bytte ihjel på et øjeblik – og et menneske på blot få minutter.

Bogen er fyldt med imponerende nærbilleder samt spændende og skræmmende oplysninger om, hvorfor man ikke skal komme tæt på de dødsensfarlige dyr.

Fra ca. 6 år

Du kan købe Den fantastiske bog om farlige dyr online eller i din nærmeste boghandel.Den fantastiske bog om insekter og edderkopper

Bliv introduceret til nogle af verdens særeste og mest vidunderlige skabninger i denne smukt illustrerede bog.

Fra den skinnende blå morpho-sommerfugl til den gigantiske goliatbille. Mød en fårekylling med ører på knæene, en bille, der æder elefantlort, og en loppe, der kunne vinde OL i højdespring.

Udover alle nærbillederne er bogen fyldt med fakta og fascinerende viden, så du finder ud af, hvilket insekt, der lyser i mørke, hvorfor honningbien danser, og hvordan en stor rovedderkop kan gå på vandet. Velkommen til insekternes og edderkoppernes verden!

Fra ca. 6 år

Du kan købe Den fantastiske bog om insekter og edderkopper online eller i din nærmeste boghandel.Tidligere udkommet i serien


Vidste du, at T. Rex kunne sluge 225 kg kød i én mundfuld? Eller at Ankylosaurus vejede 6 tons og havde en stor halekølle? At Velociraptor ikke var større end en kalkun, men dødsensfarlig, og at Bronchiosaurus var dobbelt så høj som en giraf?

Denne smukt illustrerede bog i stort format er spækket med fakta, og tager dig med på en spændende tidsrejse, hvor du kan møde en lang række eventyrlige dinosaurer og andre dyr fra urtiden. En bog du aldrig bliver træt af at kigge i.

Fra 6 år.

Du kan købe Den fantastiske bog om dinosaurer online eller i din nærmeste boghandel.


Er du på jagt efter endnu flere skønne og flotte dyrebøger? Så kan vi anbefale at du ser nærmere på Sebastian Kleins bøger til nysgerrige og dyreglade børn.