Børnebøger Børnebøger 6-9 ür Carlsen Fagbøger til børn Viden

Mit store dyreatlas: Den ultimative gavebog til barnet der elsker dyr og natur

Mit store dyreatlas: Den ultimative gavebog til barnet der elsker dyr og natur

Kalder alle naturglade børn og forÌldre! Tag med Lonely Planet pü en rejse gennem kontinenter og verdenshave, og mød nogle af de utrolige dyr vi deler planeten med i dette smukke dyreatlas.


Mit store dyreatlas er den ultimative gavebog til naturglade børn.

Mød blandt andet blühvaler, sommerfugle, pandaer, pingviner, skorpioner, hajer og alle mulige andre kendte og mindre kendte dyr.

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 12 gode dyrebøger til børn i alle aldre

Bogen er fyldt med illustrationer, imponerende fotos og tekster med fakta, der fortĂŚller om dyrenes liv, levesteder og adfĂŚrd.

Vidste du for eksempel, at hornuglen tilpasser farven pü sin fjerdragt efter dens levested, at Maranon-giftfrøen lever inde i planter i stedet for ved vandløb, og at elefantskildpadder kan blive over 100 ür gamle?


Der er også masser af billeder i naturlig størrelse, der viser detaljer fra dyrenes verden – fra en myreslugers tunge og en ørneklo, til en lille babyskildpadde.

LÆS OGSÅ: Sebastians store quiz om dyr 2: Kan du gætte disse dyrerekorder?

Bogen indeholder ogsĂĽ farverige kort, der viser dyrenes levesteder. Kortene kan foldes ud, sĂĽ man kan udforske hver dyreart i detaljer. Undervejs er der masser af flapper med spĂŚndende fakta.

Med Lonely Planets store dyreatlas under armen er der masser af mulighed for at lÌre nyt om vores grønne planet og dens vilde dyreliv.


LĂŚs mere om verdens vilde dyr her

Mit store dyreatlas, Lonely Planet, dyreatlas til børn,

Rejs ud i verden og mød nogle af de utrolige dyr, som vi deler Jorden med, i dette smukke dyreatlas fra Lonely Planet.

Bogen er spÌkket med illustrationer, fotos og masser af lÌrerige tekster om dyrenes liv, levesteder og adfÌrd. Derudover har den ogsü sjove flapper med spÌndende fakta, farverige kort samt billeder i naturlig størrelse af fx en myreslugers tunge og en lille babyskildpadde.

Fra ca. 7 ĂĽr.

Du kan købe Mit store dyreatlas online eller i din nÌrmeste boghandel.