Børnebøger Carlsen

Mit store dyreatlas: Den ultimative gavebog til barnet der elsker dyr og natur

Kalder alle naturglade børn og forældre! Tag med Lonely Planet på en rejse gennem kontinenter og verdenshave, og mød nogle af de utrolige dyr vi deler planeten med i dette smukke dyreatlas.


Mit store dyreatlas er den ultimative gavebog til naturglade børn.

Mød blandt andet blåhvaler, sommerfugle, pandaer, pingviner, skorpioner, hajer og alle mulige andre kendte og mindre kendte dyr.

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 12 gode dyrebøger til børn i alle aldre

Bogen er fyldt med illustrationer, imponerende fotos og tekster med fakta, der fortæller om dyrenes liv, levesteder og adfærd.

Vidste du for eksempel, at hornuglen tilpasser farven på sin fjerdragt efter dens levested, at Maranon-giftfrøen lever inde i planter i stedet for ved vandløb, og at elefantskildpadder kan blive over 100 år gamle?


Der er også masser af billeder i naturlig størrelse, der viser detaljer fra dyrenes verden – fra en myreslugers tunge og en ørneklo, til en lille babyskildpadde.

LÆS OGSÅ: Sebastians store quiz om dyr 2: Kan du gætte disse dyrerekorder?

Bogen indeholder også farverige kort, der viser dyrenes levesteder. Kortene kan foldes ud, så man kan udforske hver dyreart i detaljer. Undervejs er der masser af flapper med spændende fakta.

Med Lonely Planets store dyreatlas under armen er der masser af mulighed for at lære nyt om vores grønne planet og dens vilde dyreliv.


Læs mere om verdens vilde dyr her

Mit store dyreatlas, Lonely Planet, dyreatlas til børn,

Rejs ud i verden og mød nogle af de utrolige dyr, som vi deler Jorden med, i dette smukke dyreatlas fra Lonely Planet.

Bogen er spækket med illustrationer, fotos og masser af lærerige tekster om dyrenes liv, levesteder og adfærd. Derudover har den også sjove flapper med spændende fakta, farverige kort samt billeder i naturlig størrelse af fx en myreslugers tunge og en lille babyskildpadde.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Mit store dyreatlas online eller i din nærmeste boghandel.