Børnebøger Carlsen

Højtlæsningshygge: Fem fede feriebøger til de 5-9-årige

snitten og kis, lige børn leger bedst, feriebog, feriebøger, ferielæsning, højtlæsning, høtjlæsningshygge, sommerbogen, sommerbøger, 5-9-årig

Bøgerne vil med på ferie – og her er fem skønne af slagsen, der vil vække begejstring hos 5-9-årige med smag for grineflip, højtlæsninghygge og finurlige historier.

 

Snitten & Kis – Det ender med at være en af de gode dage

af  Hella Joof

snitten og kis, hella joof, højtlæsningshygge, feriebøger, 5-9-årigeSnitten & Kis – Det ender med at være en af de gode dage er Hella Joofs hjertevarme billedbøger om Snitten og Kis samlet i en ny højtlæsningsudgave med kapitler for de 5-9-årige.

Snitten & Kis – Frygt og bæven og en mand på strømpesokker og Den hellige vorte og en elendig kop te blev udgivet, før Hella Joof for alvor brød igennem som forfatter med Papmachereglen og Båven om Gud, men det er samme lune, humoristiske og livskloge kanal, der sendes fra.

Fortællingerne om Snitten og Kis er mesterligt illustreret af Cato Thau-Jensen.

Du kan læse mere om Snitten & Kis – Det ender med at blive en af de gode dage her eller finde den hos din lokale boghandler. 

 

 

Fuld af Fupz

af Kim Fupz Aakeson & illustreret af Rasmus Bregnhøi & Cato Thau-Jensen& Jørn Villumsen

Fuld af fupz, kim fupz aakeson, højtlæsningshygge, feriebøger, 5-9-årigeKan en ræv uden hale gifte sig med en Prinsesse uden prins? Hvad gør man, hvis ens far hverken tror på Gud eller Jesus?

Bliver man egentlig stor og stærk af at spise havregrød hver morgen? Og kan man være en superhelt i nattøj?

Læs historierne, som er fulde af ‘Fupz’, og få svar på det og meget, meget mere!

Bogen indeholder følgende historier af Kim Fupz Aakeson: Verdens grimmeste pige, En helt anden historie, Fandens far, Pigen der huskede det hele, Stor og stærk og Svendman. Fra 5 år. Du kan læse mere om Fuld af Fupz her

 

Jan Lööf – De bedste historier

af Jan Lööf

Jan Lööf, de bedste historier, højtlæsningshygge, feriebøger, 5-9-årige I dette flotte samlebind hyldes en af Sveriges allerstørste børnebogsforfattere og tegnere.

Jan Lööf har i mere end 50 år skrevet og illustreret børnebøger i en helt særlig og magisk stil.

Dette nye samlebind indeholder 12 af hans bedste historier, bl.a. Morfar er sørøverHistorien om det røde æblePelles lommelygte og Viktor bygger en bro – selvfølgelig akkompagneret af hans smukke og finurlige tegninger.

Bogen indeholder også et fyldigt forord og et interview med forfatteren.

Jan Lööf har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab, bl.a. Astrid Lindgren-prisen i 2011. Fra 5 år. Du kan læse mere om Jan Lööf – De bedste historier her

 

Hundemand 3 – Den grimme killing

af Dav Pilkey

hundemand, dav pilkey, højtlæsning, højtlæsningshygge, feriebøger, 5-9-årige Hundemand er tilbage – og lige om lidt bliver han narret af verdens mest snu kat!

Han er den bedste af alle hunde. Han er den værste af alle hunde. Det er en tid med nye opfindelser. Det er en tid med mange overraskelser … Skaberen af Kaptajn Underhyler-serien har endnu en gang kastet sig ud i et eventyr med Hundemand, der har en dårlig vane med at slikke sin chef i ansigtet, når han bliver rigtig glad.

Og så savler han generelt en del. Men når han ikke gør det, bekæmper han kriminalitet og hårde forbrydere (hvis han ikke lige falder over et lækkert ben).

En gennemillustreret, humoristisk og ret spændende fortælling fra skaberen af Kaptajn Underhyler. Hold på hat og briller, der er nemlig grinegaranti! Du kan læse mere om Hundemand 3 – Den grimme killing her

Lige børn leger bedst – og syv andre skæve historier om vendinger, de voksne fyrer af

af Christine Skou & illustreret af Rasmus Bregnhøi

højtlæsningshygge, højtlæsning, feriebøger, 5-9-årigeHvad tænker børn egentig, når de hører, at lige børn leger bedst? Hvad nu, hvis man ikke er helt lige?

Sæt dig godt til rette, og hør om indianerpigen Himma-Laila, der har så frygtelig dårlig løg-ånde. Og skynd dig at komme, så du kan hjælpe den stakkels konge med at gøre Prinsesse-Sur-I-Mund lidt gladere.

Bogen er velegnet til oplæsning for børn på 5+ og giver anledning til snak om talemåder og skraldgrin. Du kan læse mere om Lige børn leger bedst her eller finde den hos din lokale boghandler fra d. 28. juni 2018.

 

Du kan finde flere gode læseoplevelser på carlsen.dk eller hos din lokale boghandler.