Børnebøger Carlsen Rekordbøger

Guinness World Records 2023 som podcast

Guinness World Records 2023 som podcast

Den ultimative rekordbog er tilbage – også som podcast!


Forlaget Carlsen gentager succesen fra de sidste år med podcasten Vilde Rekorder.

Her bladrer de to værter, Mikkel Hartmann-Petersen og Søren Anker Madsen, sig gennem en masse vilde, sjove, underlige, fantastiske og fascinerende rekorder fra Guinness World Records. Og som sædvanlig er det ikke småting, folk har kastet sig ud i for at få en rekord med i rekordbogen over alle rekordbøger.

LÆS OGSÅ: Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2023?

Det gælder i øvrigt også værterne, der i årets udgave selv får en officiel Guinness World Record – lyt selv!


Hør afsnittene fra denne sæson her


Guinness World Records 2023

Guinness World Records 2023 som podcast

Verdens bedst sælgende årbog med tusindvis af nye rekorder og kategorier. I 2023 har bogen blandt andet fokus på TikTok-rekorder, rummet, spektakulære broer og bygninger, fast food, hår og fingernegle!

Derudover indeholder Guinness World Records 2023 et særligt afsnit, der er dedikeret 150 året for Jules Vernes berømte bog, Jorden rundt på 80 dage, med rekorder fra hele verden med fokus på turist hot-spots og kulturelle fænomener. I ”Hall of Fame” er der i år blandt andet portrætter af Christiano, Beyoncé og astronauten Wally Funk.

Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder – fra det fantastiske og fascinerende til det underlige og uhyggelige.

Du kan købe Guinness World Records 2023 online eller i din nærmeste boghandel.

Podcasten hedder “Vilde rekorder – fra Guinness Rekordbog” og kan høres her under. Afsnittene ligger også gratis tilgængeligt på alle podcastplatforme. De seneste to sæsoner ligger også stadig på alle platforme.