Børnebøger Carlsen Fagbøger til børn Rekordbøger

Vilde rekorder: Podcast om Guinness World Records 2024

Guinness World Records 2024 podcast, vilde rekorder

Podcasten “Vilde Rekorder – fra Guinness World Records” er igen i år tilbage med de fedeste rekorder fra Guinness-året, der er gået!

Wuhuu! De to værter, Mikkel Hartmann-Petersen og Søren Anker Madsen, er tilbage med nye afsnit af podcasten “Vilde rekorder”. Her bladrer de sig gennem en masse vilde, sjove, underlige, fantastiske og fascinerende rekorder fra Guinness Rekordbog 2024.

Og vi kan godt love, at det ikke bliver kedeligt! Som sædvanlig er det nemlig ikke småting, folk har kastet sig ud i for at få en rekord med i den verdenskendte rekordbog.

LÆS OGSÅ: Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2024?

Afsnittene til podcastens fjerde sæson ligger gratis tilgængeligt på alle podcastplatforme, hvor man også kan lytte til de seneste tre sæsoner af Guinness-rekorder fra henholdsvis 2021, 2022 og 2023.

Lyt til de nye podcast-episoder fra “Vilde rekorder – fra Guinness Rekordbog 2024” lige herunder:


Udover ovenstående episoder, er der i denne sæson også et særafsnit. Du kan lytte til det lige her, og høre om Louis Jarto – en ung gut fra København, der satte sig for at lave Verdens Nordligste Koncert. Hør om hans forberedelser og hans beretning om sin vanvittige tur til Nordpolen!

Guinness World Records 2024

Vilde rekorder: Podcast om Guinness World Records 2024

Verdens bedst sælgende årbog er sprængfyldt med tusindvis af nye rekorder og kategorier. I 2024 er der bl.a. fokus på vores blå planet, robotter, rutsjebaner, manga, musik, tv og gaming.

Bogen indeholder også et nyt afsnit om historiske begivenheder, der bl.a. kommer omkring emner som pirater, det gamle Egypten, riddere, vampyrer og spøgelser.

Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder – fra det fantastiske og fascinerende til det underlige og uhyggelige.

Du kan købe Guinness World Record 2024 online eller i din nærmeste boghandel.