Børnebøger Rekordbøger Sjove børnebøger

Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2024?

Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2024?

Guinness World Records 2024 er endelig på gaden og fyldt med tusindvis af fede nye rekorder og kategorier! Men har du helt styr på de vildeste rekorder? Test din viden her.


Hvor stor er den største blæste tyggegummiboble? Hvor stor er den største samling Pringles-rør? Og hvad er rekorden for flest trappetrin besteget på hovedet?

Med Guinness World Records 2024 får du selvfølgelig svar på ovenstående – og meget, meget mere. Faktisk får du viden om intet mindre end tusindvis af nye rekorder om alt fra sport og gaming til menneskekroppen og naturens verden.

LÆS OGSÅ: Guinness World Records – Historien bag verdens bedst sælgende rekordbog

Guinness World Records, der selv har rekorden for verdens bedst sælgende årbog, er fyldt med nær 300 siders vanvittige, sjove og skøre nye rekorder – komplet med dertilhørende flotte fotos af alt fra imponerende dyr til temmeligt lange tånegle.

Quiz om rekorder – og vind!

Har du bare helt styr på alle de fantastiske rekorder?

Nedenfor kan du prøve en mini-quiz om nogle af de vilde rekorder fra Guinness World Records 2024.

Kan du ikke se quizzen nedenfor? Så klik her.


Guinness World Records 2024

Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2024?

Verdens bedst sælgende årbog er sprængfyldt med tusindvis af nye rekorder og kategorier. I 2024 er der bl.a. fokus på vores blå planet, robotter, rutsjebaner, manga, musik, tv og gaming.

Bogen indeholder også et nyt afsnit om historiske begivenheder, der bl.a. kommer omkring emner som pirater, det gamle Egypten, riddere, vampyrer og spøgelser.

Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder – fra det fantastiske og fascinerende til det underlige og uhyggelige.

Du kan købe Guinness World Record 2024 online eller i din nærmeste boghandel.