Børnebøger Carlsen

Guinness World Records 2022 som gratis podcast

Den ultimative rekordbog er tilbage – også som podcast!


Forlaget Carlsen gentager succesen fra sidste år med podcasten Vilde Rekorder.

Her bladrer to værter sig gennem en masse vilde, sjove, underlige, fantastiske og fascinerende rekorder fra Guinness World Records. Og som sædvanlig er det ikke småting, folk har kastet sig ud i for at få en rekord med i rekordbogen over alle rekordbøger. Det gælder i øvrigt også værterne, der i årets udgave selv får en officiel Guinness World Record – lyt selv!

LÆS OGSÅ: Quiz! Kan du gætte de vilde rekorder fra Guinness World Records 2022?

Podcasten hedder “Vilde rekorder – fra Guinness Rekordbog” og kan høres her under. Afsnittene ligger også gratis tilgængeligt på alle podcastplatforme. Sidste sæson ligger også stadig på alle platforme.

Hør afsnittene fra denne sæson her
guinness world records 2022

Verdens bedst sælgende årbog med tusindvis af nye rekorder og kategorier.

I dette års udgave er der fokus på pandemier, mærkelige jobs, hunde og katte, skæg og overskæg, LEGO, chili, Star Wars og ikke mindst nye måder at tackle klimaforandringerne på. Du kan læse om verdens største borg bygget ud af 40.000 plastikflasker, og om Roxanne Downs, der som otteårig blev verdens yngste professionelle magasinredaktør.

Med over 50.000 årlige ansøgninger er Guinness World Records den absolutte verdensautoritet, hvad angår alle slags rekorder.

Fra ca. 6 år.


Du kan købe Guinness World Records 2022 online, eller i din nærmeste boghandel.