Børnebøger Disney

Genoplev magien: De bedste historier fra Anders Ands Bogklub

For mange, der var børn i 70’erne, 80’erne og 90’erne, var månedens højdepunkt, når der kom en ny bog fra Anders Ands Bogklub. Nu fås nogle af de bedste historier i et helt særligt genoptryk.


Fra starten af 70’erne og frem til 2011 blev der udgivet hundredvis af gode historier fra Disneys univers i Anders Ands Bogklub. Her kunne børn tage på eventyr med vennerne fra Andeby og Disney, og bøgerne introducerede også mange nye, elskelige karakterer.

Anders Ands Bogklub eksisterer ikke længere, men Forlaget Carlsen har helt ekstraordinært fået lov til at genudgive nogle af de allerstørste klassikere. Så kan både forældre og børn få lov til at (gen)opleve magien ved de mange skønne historier.
Klassikere fra Anders Ands Bogklub


Prinsen og tiggerdrengen – og fem andre historier

Anders Ands bogklub, prinsen og tiggerdrengen

Genoplev magien ved Anders Ands Bogklub og giv den videre til dine børn!

Anders Ands Bogklub var i årtier fast inventar på børneværelset, og rigtig mange forældre har deres helt egen yndlingshistorie.

I denne flotte højtlæsningsbog har vi samlet seks af de bedste historier fra Anders Ands Bogklub: “Prinsen og tiggerdrengen”, “Lille Ulv i skurkelære”, “Junglebogens junglebørn”, “Stampe”, “Lars Landmus og Børge Bymus” og “Elmer Elefant”.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Prinsen og tiggerdrengen – og fem andre historier online eller i din nærmeste boghandel fra den 15. september.


LÆS OGSÅ: Walt Disney Klassikere. De bedste historier fra Disneys magiske univers
Den tapre skrædder – og fem andre historier

Anders Ands bogklub, den tapre skrædder

Har du som barn læst Den tapre skrædder, genfortællingen af brødrene Grimms klassiske eventyr? Eller husker du historien om Pingvinen Pablo, der hverken kunne lide sne eller kulde – men foretrak at varme sig foran kakkelovnen?

Gen(oplev) historierne fra Anders Ands bogklub – og del dem med dine børn!

Denne flotte højtlæsningsbog samler seks af de bedste historier fra Anders Ands Bogklub: “Den tapre skrædder”, “Løven Lambert”, “Vaks på eventyr”, “Aristocats – en eventyrlig historie”, “Pingvinen som altid frøs” og “Lille Ulv og de tre ønsker”.

Fra ca. 3 år

Du kan købe Den tapre skrædder – og fem andre historier online eller i din nærmeste boghandel fra d. 15. september.


LÆS OGSÅ: Walt Disney Klassikere. De bedste historier fra Disneys magiske univers