Børnebøger Bøger fra Disney Børnebøger 3-5 år Klassiske børnebøger

Genoplev magien: De bedste historier fra Anders Ands Bogklub

Genoplev magien: De bedste historier fra Anders Ands Bogklub

For mange, der var børn i 70’erne, 80’erne og 90’erne, var månedens højdepunkt, når der kom en ny bog fra Anders Ands Bogklub. Nu fås nogle af de bedste historier i et helt særligt genoptryk.

Fra starten af 70’erne og frem til 2011 blev der udgivet hundredvis af gode historier fra Disneys univers i Anders Ands Bogklub. Her kunne børn tage på eventyr med vennerne fra Andeby og Disney, og bøgerne introducerede også mange nye, elskelige karakterer.

Anders Ands Bogklub eksisterer ikke længere, men Forlaget Carlsen har helt ekstraordinært fået lov til at genudgive nogle af de allerstørste klassikere. Så kan både forældre og børn få lov til at (gen)opleve magien ved de mange skønne historier.


LÆS OGSÅ: Walt Disney Klassikere. De bedste historier fra Disneys magiske universKlassikere fra Anders Ands Bogklub


Peter Plys og Tigerdyret – og fem andre historier fra Hundredemeterskoven

Genoplev magien: De bedste historier fra Anders Ands Bogklub

I Peter Plys og Tigerdyret – og fem andre historier fra Hundredemeterskover har du de bedste Peter Plys-historier fra Anders Ands Bogklub samlet i en flot højtlæsningsbog.

LÆS OGSÅ: Peter Plys: 10 skønne citater om kærlighed, venskab – og honning

Gennem tiden har bøgerne fra Anders Ands Bogklub været en fast del af mange hjem i Danmark, og det betyder selvfølgelig også, at næsten alle forældre har deres egen yndlingshistorie. I denne flotte højtlæsningsbog har vi samlet seks af de bedste historier om Peter Plys og alle hans venner fra Hundredemeterskoven, så forældre kan genopleve magien fra dengang og give den videre til deres egne børn.

Fra ca. 3 år

Du kan finde Peter Plys og Tigerdyret – og fem andre historier på dit nærmeste bibliotek.Tryllekværnen – og fem andre historier

Tryllekværnen, Anders Ands bogklub, Børnebøger

Genoplev magien med endnu flere fantastiske fortællinger fra Anders Ands Bogklub.

Anders Ands Bogklub var i årtier fast inventar på børneværelset, og rigtig mange forældre har deres helt egen yndlingshistorie.

I denne flotte højtlæsningsbog har vi samlet seks af de allerbedste historier fra Anders Ands Bogklub: “Tryllekværnen”, “Fedtmule og den magiske fisk”, Aristocats: Killingerne på gale veje”, Tyren Ferdinand”, “Spøgelseshuset” og “Fartglade hr. Tudse”

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Tryllekværnen– og fem andre historier online eller i din nærmeste boghandel.
Prinsen og tiggerdrengen – og fem andre historier

Anders Ands bogklub, prinsen og tiggerdrengen

Genoplev magien ved Anders Ands Bogklub og giv den videre til dine børn!

Anders Ands Bogklub var i årtier fast inventar på børneværelset, og rigtig mange forældre har deres helt egen yndlingshistorie.

I denne flotte højtlæsningsbog har vi samlet seks af de bedste historier fra Anders Ands Bogklub: “Prinsen og tiggerdrengen”, “Lille Ulv i skurkelære”, “Junglebogens junglebørn”, “Stampe”, “Lars Landmus og Børge Bymus” og “Elmer Elefant”.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Prinsen og tiggerdrengen – og fem andre historier online eller i din nærmeste boghandel.Den tapre skrædder – og fem andre historier

Anders Ands bogklub, den tapre skrædder

Har du som barn læst Den tapre skrædder, genfortællingen af brødrene Grimms klassiske eventyr? Eller husker du historien om Pingvinen Pablo, der hverken kunne lide sne eller kulde – men foretrak at varme sig foran kakkelovnen?

Gen(oplev) historierne fra Anders Ands bogklub – og del dem med dine børn!

Denne flotte højtlæsningsbog samler seks af de bedste historier fra Anders Ands Bogklub: “Den tapre skrædder”, “Løven Lambert”, “Vaks på eventyr”, “Aristocats – en eventyrlig historie”, “Pingvinen som altid frøs” og “Lille Ulv og de tre ønsker”.

Fra ca. 3 år

Du kan finde Den tapre skrædder – og fem andre historier på dit nærmeste bibliotek.de bedste børnebøger, de bedste bøger, børnebøger, Anders Ands bogklub

Leder du efter flere anbefalinger til fortryllende og skønne eventyr? Se oversigten over alle vores inspirationslister og guides her.

LÆS OGSÅ: Der var engang… skønne og fortryllende eventyr for børn