Fiktion Erotik Indefra

Konkurrence: Er du forfatter til vores nye erotiske roman?

Konkurrence: Er du forfatter til vores nye erotiske roman?

SAGA, Lindhardt og Ringhofs digitale forlag, har i samarbejde med den ny platform, uniteandwrite, indledt jagten på Danmarks kommende stjerneforfatter inden for erotisk litteratur. Det sker med en skrivekonkurrence, som går i luften i juli.

“Vi er på udkig efter en erotisk roman, og uniteandwrite giver os en fin mulighed for at finde nye talenter. Samtidig vil vi selvfølgelig også gerne støtte det spændende initiativ,” siger redaktør Carina Camilla Bøgelund.

I løbet af efteråret vil SAGA og uniteandwrite læse de indsendte bidrag, vinderen kåres på Bogforum i Bella Center til november, og serien udgives digitalt i foråret 2018.

uniteandwrite er en ny platform, en slags Youtube for bøger, hvor forfatterspirer kan prøve kræfter med skriveprocessen, få feedback fra andre, finde fans til deres værk og gøre forlag interesserede.

“Der bliver takket nej til rigtig mange nye talenter rundt om på forlagene – simpelthen fordi, det er for dyrt at opbygge nye forfatterskaber,” siger initiativtageren bag uniteandwrite, Eva Götzsche, som har en forlagsbaggrund fra Egolibris: ”For forlagene betyder uniteandwrite, at bunkerne af uopfordrede manuskripter kommer igennem læsernes skarpe øjne, og de bedste kommer op til overfladen, så forlagene både kan holde øje med en forfatters udvikling og tilbyde udgivelse, når fanskaren er stor.”

Læs mere om konkurrencen her:

Læs mere om uniteandwrite her:

Mangler du anbefalinger til erotiske noveller? Så kan du se en liste over 10 af vores erotiske noveller du kan høre på lyd her.