Nogle gange er det eneste, der dur en god måltidssalat. Mangler du inspiration, så prøv mummums opskrift, hvad enten det er til frokost eller aftensmad.
Kvinderne bag maduniverset mummum har gjort hverdagsfavoritter til en specialitet, og i deres første kogebog har de samlet 100 af deres bedste opskrifter – blandt andet på lækre bowls.
Mummums mantra er, at der altid skal være plads til god mad, uanset hvor travlt man har, og det skal være overskueligt for alle at lave lækker, sund og nem mad.
LÆS OGSÅ: De bedste grønne kogebøger hvis du vil spise mere plantebaseret
Denne bowl med tunsalat og avocado er toppet med syltede rødløg for at give den det sidst mmm mummum!
Bowls med tunsalat og avocado
2 personer · 20 minutter
40 g quinoa
Tunsalat
280 g tun fra dåse
5 spsk. creme fraiche
lidt citronsaft
salt og peber
Andet
1 avocado
30 g cherrytomater
50 g frosne edamamebønner
1⁄2 citron
50 g spinat
40 g syltede rødløg
(se opskrift på side 181)
evt. frisk persille
Syltede rødløg
2 dl sukker
2 dl eddike
2 løg
Tilberedning
Syltede rødløg
1. Kog sukker og eddike op i en gryde, til sukkeret er opløst.
2. Tag gryden af varmen, og lad lagen køle af.
3. Skræl løgene, og skær dem i skiver. Kom dem derefter i et lille glas eller en bøtte.
4. Hæld lagen over, sæt låget på, og stil glasset på køl i minimum 15-30 minutter.
Quinoa
1. Kog quinoaen efter pakkens anvisning, og sæt den derefter til side.
Tunsalat
1. Hæld vandet fra tunen.
2. Rør creme fraiche og tun sammen i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber.
3. Halver avocadoen, og fjern stenen. Skrab avocadokødet ud, og skær det i skiver.
4. Halver cherrytomaterne.
5. Skyl de frosne edamamebønner i vand, til de tør op.
6. Skær citronen i både.
7. Anret spinaten i skåle. Top med cherrytomater, edamamebønner, kogt quinoa, tunsalat, syltede rødløg og en citronbåd. Top evt. med lidt frisk persille, og server med det samme.
Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter?
I denne flotte kogebog samler Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen mummum, 100 opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Blandt andet indeholder bogen opskriften på deres pølsehorn, som alene har fået 250.000 kliks!
For makkerparret bag mummum er budskabet enkelt: Der skal altid være plads til god mad, uanset hvor travlt man har. Den filosofi har uden tvivl været med til at gøre mummum en af landets største og mest populære madblogge.
Nyt fra mummum
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
mummum – nemme retter på budget
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum.
Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad.
I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det skal være ekstra nemt.
Mere fra mummum
mummum – kun aftensmad
mummum – kun aftensmad er til dig der savner inspiration til nem og enkelt aftensmad. Målet med kogebogen er at vise, hvor nemt man kan lave lækker, hurtig aftensmad.
Denne kogebog består af 100 opskrifter, hvor du finder alt lige fra grønne retter, hurtige one pot pastaer, bowls, populære quesadillas, dahl og svenske kødboller med tyttebær til brun sauce og kartoffelmos.
Bogen er inddelt i kapitler såsom “mad på kun 30 minutter”, “mad med kun 8 ingredienser”, “mad hvor du kun skal bruge et fad eller 1 gryde” og “mad kun med grønt”.
mummum – søde favoritter
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum og står bag kogebogssuccesserne mummum – Hverdagsfavoritter og mummum – Kun aftensmad, og i denne nye kogebog har de samlet deres søde favoritter. Her er både kager i lag, bradepandekager, chokoladeboller, kringler, rabarberhorn, chokobarer, og hurtige desserter. Og i bedste Mummum-stil: hurtige, nemme og budgetvenlige opskrifter.
Nogle gange er det eneste, der dur en god måltidssalat. Mangler du inspiration, så prøv mummums opskrift, hvad enten det er til frokost eller aftensmad.
Kvinderne bag maduniverset mummum har gjort hverdagsfavoritter til en specialitet, og i deres første kogebog har de samlet 100 af deres bedste opskrifter – blandt andet på lækre bowls.
Mummums mantra er, at der altid skal være plads til god mad, uanset hvor travlt man har, og det skal være overskueligt for alle at lave lækker, sund og nem mad.
LÆS OGSÅ: De bedste grønne kogebøger hvis du vil spise mere plantebaseret
Denne bowl med tunsalat og avocado er toppet med syltede rødløg for at give den det sidst mmm mummum!
Du kan købe mummum online, fx på Gucca.dk, eller i din nærmeste boghandel.
Bowls med tunsalat og avocado
2 personer · 20 minutter
40 g quinoa
Tunsalat
280 g tun fra dåse
5 spsk. creme fraiche
lidt citronsaft
salt og peber
Andet
1 avocado
30 g cherrytomater
50 g frosne edamamebønner
1⁄2 citron
50 g spinat
40 g syltede rødløg
(se opskrift på side 181)
evt. frisk persille
Syltede rødløg
2 dl sukker
2 dl eddike
2 løg
Tilberedning
Syltede rødløg
1. Kog sukker og eddike op i en gryde, til sukkeret er opløst.
2. Tag gryden af varmen, og lad lagen køle af.
3. Skræl løgene, og skær dem i skiver. Kom dem derefter i et lille glas eller en bøtte.
4. Hæld lagen over, sæt låget på, og stil glasset på køl i minimum 15-30 minutter.
Quinoa
1. Kog quinoaen efter pakkens anvisning, og sæt den derefter til side.
Tunsalat
1. Hæld vandet fra tunen.
2. Rør creme fraiche og tun sammen i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber.
3. Halver avocadoen, og fjern stenen. Skrab avocadokødet ud, og skær det i skiver.
4. Halver cherrytomaterne.
5. Skyl de frosne edamamebønner i vand, til de tør op.
6. Skær citronen i både.
7. Anret spinaten i skåle. Top med cherrytomater, edamamebønner, kogt quinoa, tunsalat, syltede rødløg og en citronbåd. Top evt. med lidt frisk persille, og server med det samme.
Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter?
I denne flotte kogebog samler Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen mummum, 100 opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Blandt andet indeholder bogen opskriften på deres pølsehorn, som alene har fået 250.000 kliks!
For makkerparret bag mummum er budskabet enkelt: Der skal altid være plads til god mad, uanset hvor travlt man har. Den filosofi har uden tvivl været med til at gøre mummum en af landets største og mest populære madblogge.
Du kan købe mummum online, fx hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Nyt fra mummum
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel fra 31. oktober.
mummum – nemme retter på budget
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum.
Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad.
I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det skal være ekstra nemt.
Du kan købe Mummum – nemme retter på budget online hos fx Bog og idé eller i din nærmeste boghandel.
Mere fra mummum
mummum – kun aftensmad
mummum – kun aftensmad er til dig der savner inspiration til nem og enkelt aftensmad. Målet med kogebogen er at vise, hvor nemt man kan lave lækker, hurtig aftensmad.
Denne kogebog består af 100 opskrifter, hvor du finder alt lige fra grønne retter, hurtige one pot pastaer, bowls, populære quesadillas, dahl og svenske kødboller med tyttebær til brun sauce og kartoffelmos.
Bogen er inddelt i kapitler såsom “mad på kun 30 minutter”, “mad med kun 8 ingredienser”, “mad hvor du kun skal bruge et fad eller 1 gryde” og “mad kun med grønt”.
Du kan købe Mummum – kun aftensmad online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
mummum – søde favoritter
Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum og står bag kogebogssuccesserne mummum – Hverdagsfavoritter og mummum – Kun aftensmad, og i denne nye kogebog har de samlet deres søde favoritter. Her er både kager i lag, bradepandekager, chokoladeboller, kringler, rabarberhorn, chokobarer, og hurtige desserter. Og i bedste Mummum-stil: hurtige, nemme og budgetvenlige opskrifter.
Du kan købe mummum – søde favoritter online, fx hos Bog & Idé, eller i din nærmeste boghandel.
Andre læste også: