Sundhed og livsstil

Bikinikuren virker! Tab 3 kilo på en uge – uge 1

Bikinikuren virker! Tab 3 kilo på en uge - uge 1

Nu er det nu! Min lille søn er bliver 2 år i juli, og de 10 kilo, som jeg tog på under graviditeten, hænger stadig ved. Jeg er ikke fan af kure, men jeg er fan af sund mad og skemaer. Skemaer er ikke nødvendige for at få hverdagen til at fungere, men de er nødvendige, hvis jeg vil ændre noget. Det kan jeg godt acceptere – én uge af gangen, har jeg lovet mig selv.

Køb her i L&Rs webshop for kun 99,95 kr. >

Faktisk, så lykkedes det mig at tabe 12 kilo for 4 år siden, da jeg var i fertilitetsbehandling. Det føltes som det eneste, jeg selv kunne gøre noget ved og havde kontrol over, mens lægerne rodede med min krop og hormonbalance. Det var “Spis dig gravid”-konceptet, jeg fulgte der, og bikinikuren minder faktisk meget om dét. Jeg blev gravid og fik verdens dejligste unge, selvom jeg fik at vide, at jeg havde under 5 % chance. I dag er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, hvor meget kosten betød.

Nu er min motivation en anden. Nu vil jeg være sund og rask, så jeg kan give den fuld gas med min lille søn. Én ting, som jeg virkelig husker fra sidst, jeg tabte mig, er hvor utrolig godt jeg havde det i min krop. Dén følelse vil jeg have igen – nu! Men altså: Eget firma, mor til en lille dreng, forfatter og musiker… “Hvordan dælen skal der lige være overskud til også at tabe mig”, tænkte jeg.

Ja - jeg er gla' for ma'
Fra Instagram: Ja – jeg er gla’ for ma’

Jeg arbejder på Lindhardt og Ringhof i marketingafdelingen og stødte på en bog, vi lige har udgivet: “Bikinikuren”. Den er lille og overskuelig. Der er også “Speedokuren” til mænd, men som min mand sagde “Vi tager bare bikinikuren sammen”.

Så jeg har læst bogen, lavet os et madskema (min søn får noget andet mad) og vi startede op for en uge siden. Og hallo!!! Der er røget 3 kilo. Bogen lover 6-10 kilo vægttab på 4 uger – alt efter hvor meget motion du dyrker. Jeg dyrker ikke noget ekstra (endnu). Der stopper mit overskud. Jeg har dog en plan om 10 minutter dagligt på en romaskine, som jeg har stående ved siden af TV’et. Men det er tilsyneladende nok, at jeg drøner rundt med ham den lille, for kuren virker jo. Og jeg er faktisk helt lykkelig indeni.

Her kan du se de 3 første dage af det madskema, jeg har lavet, ud fra bogens anvisninger. Jeg har også lavet en indkøbsliste og købt ind for én uge. Så der er faktisk lige den sidebonus, at vi sparer en masse penge på madbudgettet ved ikke at handle ind hver dag, som vi ellers er slemme til.

Bikinikuren - tab 3 kilo på en uge

Som du kan se i skemaet, så er det da lækker mad (boller i karry og pølser er min søns mad)! Der er også opskrifter på frokost, men der er jeg i en kantine, og kan nemmere følge den anvisning, du ser i skemaet. Og så har jeg forøvrigt også gjort én anden vigtig ting. Jeg har smidt al guf ud, der var i huset. Så man kan ikke blive fristet.

Måske vil nogen sige: “Er det ikke for hurtigt at tabe så meget? Er det ikke kun noget man ser på fx Americas Biggest Loser”? Det tror jeg faktisk ikke. Det er vist mere et udtryk for, hvor utrolig meget guf, vi ellers indtager til hverdag (ja, vi er ret slemme). Jeg føler at min krop, med udgangspunkt i det sunde madkoncept fra Bikinikuren, nok skal finde sit eget leje. Og det er helt sikkert med en meget lavere BMI end 30, som jeg har nu. Summer here I come…!

Kærlig hilsen Maiken Ingvordsen

Køb her i L&Rs webshop for kun 99,95 kr. >

bikinikuren

 

Bikinikuren virker! Tab 3 kilo på en uge - uge 1