Mad og drikke Sundhed og livsstil

Bikinikuren virker stadig. Jeg taber 2-3 kilo igen på en uge – uge 2

Bikinikuren virker stadig. Jeg taber 2-3 kilo igen på en uge - uge 2

Jeg var helt vildt skeptisk, da jeg startede på uge 2 i mandags. Mest fordi det føles 200% hårdere for mig at holde kuren i denne uge. Det er egentligt ikke fordi jeg føler mig specielt lækkersulten. Det føles mere som om min krop vil have fedt: Chips, pomfritter. Og det er nu ikke noget, jeg spiser meget af til hverdag. Den gode nyhed er, at der i morgen – lidt over halvvejs i uge 2 – er røget 2 kilo igen. Yes, yes, yes!

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 00.33.32
Foto: Jeg skriver på en ny bog om iværksætteri, og det foregår meget kl. 23-01 om natten. Den er hård i forhold til at undgå cravings. Ps. Jeg er en mester i at se forholdsvis slank ud på selfies. Men jeg skal faktisk tabe 20 kilo i alt.

Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg pt. er ligeglad med, om jeg er sund. Det bliver man automatisk af denne her kur. Jeg tror ikke, at jeg overdriver, når jeg siger at min mand og jeg har tidoblet vores indtag af grøntsager. Så jeg gider ikke spekulere på, om jeg er sund. Jeg vil bare være slank. Jeg spekulerer i stedet over indtaget af kalorier. Jeg skal bare have noget, der knaser lidt mellem tænderne ved tretiden om eftermiddagen og igen om aftenen. Jeg elsker snacks. Dét, der virker lige nu er, at i stedet for at æde en pose vingummi, så spiser jeg to enkelte stykker sukkerfri vingummi. I stedet for at æde en hel plade chokolade, så spiser jeg en kvart plade sukkerfri chokolade. Jeg føler, at jeg har brug for det. Det behøver jeg ikke dykke dybere ned i psykologisk. Jeg kan sagtens acceptere den side af mig selv.


Snacks på mellem 50 og 100 kalorier

Jeg er gået på jagt efter snacks, som har mellem 50 og 100 kalorier, for jeg må få 2-4 af dem om dagen udover min mad. Det er faktisk helt ok. Her kommer lidt tips.

marshmallows

2 marshmallows = 50 kcal.
Jeg har fundet nogle “sunde” nogle i helsekostbutikken

orange

1 Sunlolly = 65 kalorie.
Hyggeligt at nyde med den lille, når nu det er sommer og så varmt

baer

En stor kop blåbær = under 50 kalorier.

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 23.09.44

Jordbær = 50-100 kalorier.
Det er sæson og vi elsker plukselv i Dragør.

kold

En portion koldskål UDEN kammerjunker – men med friske bær = 100-200 kcal.
Vi har tradition for at spise en portion om aftenen, inden den lille skal i seng.

bolle

En flødebolle = 65 kalorier.
Jeg har faktisk fundet nogle mini-flødeboller. Dem er der endnu mindre i.

a5d5a48093a23c1b81c539c071a76492

20 chokoladerosiner = 80 kalorier.

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 23.34.24

Og så er jeg blevet ret glad for de her gigant fuldkorns saltstænger fra Netto. Jeg kan ikke spise mere end 3-4 stykker. Der er under 50 kalorier i sådan en lille portion.


What’s next?

Det næste, jeg skal til, er noget alla det her, som jeg har fundet på Pinterest:

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 00.10.24

Kontrollerede snack-portioner i poser. Det er lige noget for mig.

Derudover er jeg begyndt at søge på kageopskrifter på Pinterest med 100 kalorier. Det kunne fx være disse her:

cakeFoto credit og opskrift: topwithcinnamom.com

Jeg håber, at du også får blod på tanden til at komme af med de ekstra kilo. Vi ses i næste uge!

Kærlig hilsen Maiken Ingvordsen

bikinikuren

Bikinikuren virker stadig. Jeg taber 2-3 kilo igen på en uge - uge 2