Billedbøger Børnebøger Børnebøger 3-5 år Carlsen Højtlæsning

Amanda Gormans billedbogsdebut nu på dansk

Forandring synger, Amanda Gorman, Loren Lon

Den unge digter, som læste op ved Joe Bidens præsidentindsættelse, udgiver billedbog til børn.

Change Sings er fænomenet Amanda Gormans billedbogsdebut.

En pige går foran og får flere og flere folk med sig på en musikalsk rejse, som lærer dem alle, at hvis de står sammen om stort og småt, så er forandring en mulighed – ikke bare i den verden, de lever i, men også i dem selv.

I denne længe ventede billedbog lykkes det Amanda Gorman og illustrator Loren Long at forsikre os alle sammen om, at hvis vi står sammen, hvis vi synger med samme stemme, så er alt muligt. Det er muligt at gøre en forskel.

Læste digt op ved præsidentindsættelsen

Amanda Gorman (f. 1998) er en amerikansk digter og aktivist fra Los Angeles, Californien. Med sine 22 år blev Gorman den yngste digter, der nogensinde har læst op ved en præsidentindsættelse.

Hun stjal ikke kun scenen men også alles hjerter, da hun ved den amerikanske præsident Joe Bidens indsættelsesceremoni optrådte med digtet ‘The Hill We Climb’.

Efter ceremonien stod dette digt tilbage, og alle talte om den unge kvinde, der formåede at tænde lyset i en mørk vinter.

Amanda Gormans digt vil gå over i historien, og har vist hele verden, hvordan poesien kan samle os, give os fornyet håb og et nyt syn på verden.
Amanda Gormans billedbogsdebut nu på dansk

Den amerikanske Amanda Gorman blev kendt for digtet Bjerget vi bestiger, og er nu er ude med hendes billedbogsdebut der forsikrer os om, at hvis vi står sammen, er det muligt at gøre en forskel.

En lille pige får en masse folk med sig på en musikalsk rejse, som lærer dem alle, at hvis de står sammen om stort og småt, så er forandring en reel mulighed. Både forandring i det store og det små, i verden og i dem selv.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Forandring synger online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.

Læs mere her: