Indefra Saga Uncategorized

Saga Storify: Den nye lydbogsservice fra Saga Egmont for selvudgivere

Saga Storify

Saga Egmont vil demokratisere lydbogens verden. Tanken er, at gøre det stadigt mere populære lydbogsformat tilgængeligt for forfattere uden de dyre startudgifter til produktionen. Mød en af de første forfatter, der har afprøvet den nye lydbogsløsning Saga Storify.

Elena MacKenzie, der er tysk selvudgiver, har haft sine bekymringer om lydbogsmarkedet. Saga Storify har vist sig at levere den helt rigtige løsning for hende – en kvalitetslydbog uden økonomisk risiko.

“Jeg vil til en hver tid anbefale Storify, især fordi vi forfattere ikke skal betale produktionsomkostniner og derfor ikke løber nogen risiko. Kontrakten bliver holdt meget simpel, og man kommer nemt i kontakt med teamet,” fortæller Elena MacKenzie, der er forfatter til den mørke kærlighedsroman ‘Craw: Helldogs MC1’.

Elena MacKenzies bog er en af de første, der bliver udgivet af Saga Storify.

LÆS OGSÅ: SAGA Egmont etablerer børnebogsforlag og samarbejde med The Astrid Lindgren Company

Skaber muligheder for en ny gruppe forfattere

Lydbogsformatet skal ikke udelukkende være for de forfattere, der er tilknyttet et forlag, men skal også være tilgængeligt for selvudgivere. Derfor er Saga Storify blevet lanceret som en service for forfattere, der ønsker at udgive deres titler som lydbøger.

Det betyder at selvudgivere kan modtage en lydbog, der er produceret top-professionelt, og som bliver udgivet på alle de relevante digitale kanaler – uden den økonomiske risiko, der normalt følger med.

Hvordan fungerer det?

Forfattere kan nemt indsende deres manuskript via Saga Storify’s hjemmeside, hvorefter de vil modtage svar inden for otte uger, når redaktionen har lavet en vurdering. 

Produktionen er finansieret af Saga Storify, og forfatteren modtager royalties, så snart produktionsomkostningerne er dækket af bogens omsætning, og bogen giver overskud. 

På den måde kan forfatteren drage nytte at den professionelle produktion og distribution, som et international digitalt forlag leverer uden at løbe en økonomisk risiko.

En solid erfaring i rygsækken

Saga Storify er et projekt, der – foreløbigt – lanceres på det tyske og franske marked af Egmonts forlag Saga. Et forlag, som ikke kun er et af de største i Europa, men også er i rivende udvikling.

“Den erfaring de allerede har som forlag taler positivt for Storify. Jeg er meget tilfreds med implementeringen,” udtrykker Elena MacKenzie. 

Læs mere eller indsend DIT manuskript på den tyske side www.sagastorify.de eller den franske side www.sagastorify.fr

About

Studentermedhjælper med stor forkærlighed for Jane Austen, selvbiografisk litteratur og inspiratonslisterne på Bog.dk.