Billedbøger Bøger til godnatlæsning Børnebøger Børnebøger 0-2 år Børnebøger 3-5 år Carlsen Højtlæsning

2 skønne billedbøger med Titterne, der elsker sjov, leg og musik

titterne

Titterne kan (næsten) ikke sove og Titterne bliver (næsten) uvenner. To billedbøger for de 1-5-årige berører et par evigt aktuelle emner for børn: Når man har svært ved at sove, og når man har svært ved at dele sit legetøj.

Sky og Torden keder sig! Det øsregner, og de skulle have været på legepladsen. I stedet finder de på at bygge med klodser, men der er kun én orange klods. Og den kan ikke deles …

Titterne bliver (næsten) uvenner er en børnebog fra de 1-5-årige, der handler om de to dukker Sky og Torden, der bor på børneværelset. De leger stort set altid godt sammen, men indimellem har de (næsten) svært ved at dele deres legetøj.

Den anden bog i samme serie – Titterne kan (næsten) ikke sove – tager ligeledes fat i en velkendt situation. Det er svært at falde i søvn, og fantasien tager over. For hvad er det for en farlig brummelyd, Torden pludselig kan høre? Kommer den uhyggelige lyd mon fra et sultent snabeldyr?

LÆS OGSÅ: Carlsens filmklassikere er nostalgi og filmhits – nu som billedbøger

De to Carlsen-bøger om Titterne er skrevet af Elisabeth Kiertzner og illustreret af Rasmus Andreasen – ud fra idé og koncept af sangskriverne Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff. De driver til dagligt musik -og udviklingshuset GL Music Entertainment, der bl.a. har fokus på musik og rettigheder.

Syng med Titterne her:

Et alternativ til de tomme kalorier

Kim Nowak-Zorde og Lasse Lindorff idé med Titterne kom ud fra et ønske om at være et alternativ til den del af YouTubes content, de kalder ”tomme kalorier”.

”Vi er optaget af børn og deres opvækst og vil gerne lave content, der beriger dem i form af ny viden, større empati, bedre fantasi og opfindsomhed”, fortæller Kim Nowak-Zorde.

Det var egentlig Lasse Lindorffs mor, der kom på ideen. Hendes grundidé var, at to dukker “tittede” frem i hjemmet, når familien var taget på arbejde og i vuggestue.

”Vi har så videreudviklet konceptet, og har udover de aktuelle bøger, sat gang i en række projekter, der alt sammen har Titterne som afsender.”

LÆS OGSÅ: Søde billedbøger og papbøger med sjove effekter. Få inspiration til de bedste bøger til små børn


Titterne bliver (næsten) uvenner

2 skønne billedbøger med Titterne, der elsker sjov, leg og musik

Sky og Torden keder sig! Det øsregner, og Titterne skulle have været på legepladsen. Men pludselig falder Torden ned i kassen med klodser, og så må de igang med at bygge! Sky vil bygge en zoologisk have og Torden en stor scene, man kan optræde på.

De deler alle klodserne. Men der er kun én orange klods. Og den kan ikke deles … 

Velkommen til Titternes univers! Titterne er de to dukker, Sky og Torden, der elsker kreativitet, leg og musik. Titterne har udgivet et musikalbum samt små musikvideoer, hvor de underholder og inspirerer de mindste.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Titterne bliver (næsten) uvenner online, eller i din nærmeste boghandel.
Titterne kan (næsten) ikke sove

2 skønne billedbøger med Titterne, der elsker sjov, leg og musik

Sky og Torden er næsten faldet i søvn, da Torden pludselig hører en uhyggelig lyd. Sky må vækkes! Hvor kommer lyden fra? Er det mon et snabeldyr, og er det farligt?

Velkommen til Titternes univers! Titterne er de to dukker, Sky og Torden, der elsker kreativitet, leg og musik. Titterne har udgivet et musikalbum samt små musikvideoer, hvor de underholder og inspirerer de mindste.

Fra ca. 2 år.

Du kan købe Titterne kan (næsten) ikke sove online, eller i din nærmeste boghandel.