Billedbøger Børnebøger Børnebøger 3-5 år Carlsen Højtlæsning Oliver Jeffers

Der er et spøgelse her i huset. Ny, smuk billedbog fra Oliver Jeffers

oliver jeffers, der er et spøgelse her i huset

Fans af den prisbelønnede illustrator og børnebogsforfatter Oliver Jeffers kan glæde sig til hans nye bog – en sød spøgelseshistorie, der overrasker og underholder, og som man ikke bliver træt af at gå på opdagelse i.

Der er et spøgelse her i huset er en fængslende og helt speciel billedbog om en pige, der bor i et hus, der er hjemsøgt at spøgelser – men hun har aldrig set et spøgelse.

Hun inviterer dig med på jagt i alle rummene i det store hus, mens hun undrer sig over, om spøgelser er hvide med huller som øjne, eller om de er svære at se. Og gemmer de sig, eller er de der bare slet ikke?

Huset er stort og gammelt med mange rum, trapper, kaminer og malerier – et hus man sagtens kan forestille sig, spøgelser kan lide at bo i.

LÆS OGSÅ: Oliver Jeffers’ En fabel om Fausto handler om forholdet mellem menneske og natur

Men til forskel fra Oliver Jeffers normalt farvestrålende børnebøger, indeholder denne fotografier af husets rum og inventar, holdt i brunlige farver, og på det integrerede kalkerpapir kan man på hvert opslag få et glimt af spøgelserne, der gemmer sig rundt omkring i huset.

Men det er ikke sikkert, du får øje på dem alle sammen første gang, eller anden …

Og bare rolig – det er ikke spor uhyggeligt.

oliver jeffers, der er et spøgelse her i huset, spøgelse
Oliver Jeffers’ ny bog handler om en pige, der bor i et hjemsøgt hus. Hun kan bare ikke finde et eneste spøgelse. Kan du?
Foto: Chris Heaney

Har skrevet bøger til sine børn

Oliver Jeffers er en af verdens mest anerkendte og prisvindende illustratorer og børnebogsforfattere, og han har solgt over 10 mio. bøger verden over.

Han debuterede i 2004 med den prisvindende billedbog Hvordan fanger man en stjerne, som siden er fulgt op med en række fantasifulde, poetiske og humoristiske billedbøger, blandt andet succeserne Hittegods fra 2005, Hjertet og flasken, 2009, og Træet, 2011.

LÆS OGSÅ: Det vi vil bygge. Ny Oliver Jeffers-bog om at opleve verden med et barn

Hans første non-fiktion bog Her er vi fra 2017 er en introduktion til vores planet Jorden, som han skrev til sin nyfødte søn. Den fulgte han op tre år senere med Det vi vil bygge, som er skrevet til hans datter.

I 2019 kårede det amerikanske nyhedsmagasin Time Magazine hans smukke og eksperimenterende En fabel om Fausto til en af årets 10 bedste børnebøger.

Oliver Jeffers blev født i Australien i 1977 og voksede op i Belfast i Nordirland. Han bor og arbejder nu i Brooklyn, New York.


Der er et spøgelse her i huset

En pige bor i et hjemsøgt hus, men har aldrig set et spøgelse.

Hun undrer sig over, om de er hvide med huller som øjne? Er de mon svære at se?

Kom med indenfor og hjælp pigen med at lede efter spøgelset under trapperne, bag sofaen og på loftet.

En fængslende og helt unik billedbog med smukke detaljer og transparente sider om en pige, der bor i et hjemsøgt hus. Af den anerkendte kunstner og forfatter Oliver Jeffers.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Der er et spøgelse her i huset online, eller i din nærmeste boghandel.