Historie

Ny sæson af VILD HISTORIE på vej fra SAGA Talks

Vild historie

Den succesfulde podcastserie VILD HISTORIE af de anmelderroste forfattere Tommy Heisz og Simon Kratholm Ankjærgaard søsættes nu i SAGA Talks regi med ti timers ny, velproduceret radio her i løbet af efteråret til lytterne.

Hver 14. dag helt frem til jul kan et nyt afsnit af Vild Historie streames på Podimo, Mofibo, Saxo Premium, Chapter, Nextory, Bookmate og eReolen.

I den nye sæson af Vild Historie undersøger værterne Simon Kratholm Ankjærgaard og Tommy Heisz blandt andet en snart 100 år gammel beretning om en mestertyv, som i årtier holdt politiet for nar. De fortæller skandalehistorien om et af danmarkshistoriens tidligste forsøg på at lave en rigtig actionfilm. Og de portrætterer indvandrerkvinden, der reformerede Rusland. Det er blot nogle eksempler på de mange fantastiske historier, du kan høre i podcasten.

En god historie fra verdenshavene

”Vores ambition er som altid, at det at lytte til Vild Historie skal føles som at sidde foran pejsen med et glas cognac og høre en morfar fortælle en god historie fra de syv verdenshave – eller at sidde på det lokale værtshus med en god ven, der åbner med sætningen: ”NU skal du høre en vild historie!,” siger Simon Kratholm Ankjærgaard.

”Vi bringer fortsat virkelige historier, men vi er ikke bange for at skarpvinkle dem, så de bliver spændende og vedkommende for et bredt publikum,” forklarer Tommy Heisz.

“Under corona har jeg virkelig fået podcast ind under huden – også fordi det er den eneste måde, jeg kan tage mig sammen til at løbe på. Jeg lytter f.eks. til “The World in 30 minutes” af Marc Leonard, direktøren for European Council on Foreign Relations og Vild Historie.”
Lykke Friis, direktør for Tænketanken Europa (i DJØF Bladet)

Ny sæson af VILD HISTORIE på vej fra SAGA Talks

Tommy Heisz (tv) er journalist og forfatter, bl.a. til ‘Dødens årsag”, en kulturhistorisk fortælling om, hvordan danskerne gennem tiden har slået hinanden ihjel. Han er skribent for Politiken og underviser amerikanske universitetsstuderende på DIS Study Abroad. Læs mere her: tommyheisz.dk

Simon Kratholm Ankjærgaard(th) er journalist, historiker og forfatter. Han har senest udgivet bøgerne “Genforeningen 1920”, og “Augustoprøret 1943”. Læs mere her:
www.ankjaergaard.dk