Børnebøger 10-12 år Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger Fagbøger til børn Rekordbøger

Podcast til naturvidenskabelige børn om jordklodens vildeste rekorder!

podcast jordens rekorder

Videnskabsjournalist og forfatter Lars Henrik Aagaard fortæller i ny podcast vilde facts om jordklodens fascinerende videnskab.


Der er godt nyt til alle børn, der elsker naturvidenskab og rekorder!

I tre afsnit af den nye podcast “Jordens rekorder” fortæller Lars Henrik Aagaard nemlig spændende fakta og rekorder om jorden. Han undersøger blandt andet, hvad verdens største katastrofe er, hvorfor Mount Everest ikke er verdens højeste bjerg, og hvor verdens hemmeligste sø ligger.

Podcasten henvender sig til børn fra ca. 8 år, og er et klart must-listen, hvis man interesserer sig for jordklodens sejeste naturvidenskabelige hemmeligheder!

LÆS OGSÅ: 7 spørgsmål til Lars Henrik Aagaard: Derfor er det godt at være en nørd

“Jordens rekorder” handler om de største, farligste og vildeste fænomener på jordkloden og bygger på bogen Jordens rekordbog, der gennemgår 100 fascinerende spørgsmål og fænomener om jorden. 

Hør de tre afsnit af podcasten her

Podcasten bygger på bogen Jordens rekordbog

Podcast til naturvidenskabelige børn om jordklodens vildeste rekorder!

Jordens rekordbog er videnskab til børn på 8+ om de 100 mest fascinerende fænomener på jordkloden. 

Hvad er jordens vildeste kraft? Hvilket sted på jorden er det mest øde? Hvad er det dybeste, et menneske har været nede i jorden? Det er sådan 100 spørgsmål, Lars Henrik Aagaard, som er en af Danmarks bedste formidlere af naturvidenskab til børn, skriver om i Jordens rekordbog

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Jordens rekordbog online eller i din nærmeste boghandel.
Hvis du er nysgerrig på at høre andre spændende podcasts, så fortvivl ikke! Vi har nemlig også en perfekt podcast til dig, der gerne vil blive elitefodboldspiller, eller hvad med en podcast om, hvordan du lærer at bande?