Børnebøger Carlsen

Tre Pokémon GO-tricks, der gør dig til dagens bedste forælder

Tre Pokémon GO-tricks, der gør dig til dagens bedste forælder

Hvis du er forælder til et barn, der spiller Pokémon GO, så har du sikkert svært ved at have din mobiltelefon i fred. For de kan være der alle steder og på alle tidspunkter, de Pokémons. Så din mobiltelefon er konstant livsnødvendig. Og det kan være svært at trænge igennem med noget, som ikke omhandler Pokémon, hvis jagten for alvor er gået i blodet på dit barn.

Derfor bringer Forlaget Carlsen her tre Pokémon-tricks, så du kan sige: ”Hvis du bærer ud af bordet, så skal jeg fortælle dig, hvordan du får 10 gange så mange XP (erfaringspoint), når du fanger Pokémons. Eller: ”Hvis du lige går ud med skraldespanden, så skal jeg fortælle dig, hvordan du hurtigst udklækker dit 10-kilometer-æg.” Eller ultimativt: ”Hvis du klør mor/far på ryggen i 10 minutter, så skal jeg fortælle dig, hvordan du får mest muligt ud af dine surtoptjente candier, når du skal evolve dine Pokémons.” Den uofficielle Pokémon GO håndbog

TRICK #1 – 10 gange mere i XP

Når man står over for en Pokémon, man gerne vil fange og indkapsle i sin Pokeball, kan man tjene flere XP, hvis man tager højde for følgende: Rundt om Pokémonen er der en hvid cirkel, og der er også en grøn, gul, orange eller rød cirkel, som bliver mindre og mindre. Hvis du fanger Pokémonen, når denne cirkel er bredest, giver det kun 10 XP i bonus. Rammer du til gengæld, når den er skrumpet ind til det halve, så er bonussen oppe på 50 XP. Men rammer du, når cirklen er allermindst, er vi helt oppe på 100 XP, altså 10 gange så meget.

TRICK #2 – WALK THIS WAY

Den lange vej til sjældne Pokémons er gåture. Måske har man fået et 10-kilometer-æg og går rundt om blokken, indtil distancen er tilbagelagt. Dette er spild af skridt. Pokémon GO er nemlig sådan indrettet, at den opmåler dine bevægelser i lige linjer, den korteste vej mellem to punkter. Så går du i ring, vil du spilde meter. Gå altid ligeud, når I vil tilbagelægge flest mulig meter.

TRICK #3 BRUG DIN CANDY MED OMTANKE

Når man har fanget en Pokémon, så er det fristende at udvikle den med det samme, hvis evolve-knappen tillader det. Hvis man er oppe i level og gerne vil være sikker på at få en Pokémon, der har mere end 1000 i kamppoint (CP), så skal man dog kun gøre det, hvis den friskfangede Pokémon i forvejen har minimum 500 CP. Ellers er det spildte candier.

God jagt til alle. Ovenstående tricks er hentet fra Pokémon Go-håndbogen, som er en sag på 208 sider med alt de bedste Pokémon hangouts, smutveje til sjældne Pokémons og stigning i level og endelig en oversigt over alle 151 Pokémons og deres udviklinger.

Du fange dit eksemplar af Den uofficielle Pokémon GO håndbog her
9788711566770___0___9788711566770-jpg___7ea2a726-1259-46ba-a433-2c7fc817a8fc

 

 

 

 

 

 

Den uofficielle Pokémon GO håndbog, 

Jeg startede på Carlsen i 2013 og har mest siddet med bøger, der handler om numser, dyr, biler eller drenge, som bakser med familie, monstre eller andre besværligheder. Jeg er uddannet folkeskolelærer, har tidligere arbejdet på Alinea og Politikens forlag og underviser i skrivning.