Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

The chosen one. Den udvalgte. Helten og heltinden. Kært barn har mange navne, og du har helt sikkert læst en bog eller ti, hvor hovedpersonen må træde i karakter og redde verden. Men når det kommer til stykket, er du så selv klar til tage verdenens skæbne i dine hænder og redde den? Tag testen her og få svar!

Broderkamp og kærlighed

I Evighedssøn er to brødre fanget i en krig, der har stået på i generationer, og som sætter deres loyalitet på en prøve. Det er en af USA’s største YA-forfattere, Adam Silvera, der står bag bogen om broderkamp og kærlighed og en krig, der kræver en helt.

Tag testen her og se, om du er klar til selv at være den udvalgte 👇🏻

powered by Typeform

LÆS OGSÅ: Fønixen er landet og klar til at indtage din tbr – derfor må du bare læse Evighedssøn

Evighedssøn af Adam Silvera

Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret Spell Walkerne – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Spectere. Brighton ville ønske, at han besad magiske evner, så han kunne tilslutte sig kampen mod dem

Emil ønsker bare, at kampene skal stoppe. En dag viser det sig dog, at Emil besidder en evne – en evne, som placerer ham midt i kampen, og som gør ham til den heltemodige Spell Walker, som Brighton så brændende ønsker at være. Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene.

Du kan købe Evighedssøn online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af bogen her.

LÆS OGSÅ: Tre fantastiske fortællinger om kongeriger med mørke hemmeligheder til din læseliste

Læs også Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Et tilfældigt møde på et posthus i New York. En række do-over-dates. To drenge. Hvad er universets plan med dem?

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur efter deres break up. Arthur er i New York for at arbejde og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstavelig talt sammen på et posthus.

Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt uden om.

Du kan købe Hvis det er os online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Se bogtraileren

Om Adam Silvera

Adam Silvera er født og opvokset i Bronx i USA. Han debuterede som forfatter med YA-romanen Den dag jeg glemmer i 2015. I 2017 udkom både Fortid er alt jeg har og De dør begge til sidst, som begge fik en plads på New York Times‘ bestsellerliste.

I 2018 udkom romanen Hvis det er os, som han har skrevet sammen med sin gode veninde Becky Albertalli. Adam bor nu i L.A., hvor han skriver på sin næste bog.