Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Hvad end du hører til Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin har du helt sikkert noget til fælles med én af karaktererne fra Evighedssøn – men hvilken? Dit Hogwarts-kollegie har svaret – få det her!


House-pride!

Der findes mange vigtige spørgsmål i livet, og et af dem er, hvilket Hogwarts-kollegie, du tilhører. Hvert kollegie har nemlig nogle karakteristika, som kan være med til at sige noget om, hvem du er som menneske, og i dette quiz-tilfælde også noget om, hvilken karakter fra Evighedssøn, du har mest til fælles med.

Tag testen her!👇🏻

powered by Typeform


Evighedssøn af Adam Silvera

Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret Spell Walkerne – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Spectere. Brighton ville ønske, at han besad magiske evner, så han kunne tilslutte sig kampen mod dem

LÆS OGSÅ: Fønixen er landet og klar til at indtage din tbr – derfor må du bare læse Evighedssøn

Emil ønsker bare, at kampene skal stoppe. En dag viser det sig dog, at Emil besidder en evne – en evne, som placerer ham midt i kampen, og som gør ham til den heltemodige Spell Walker, som Brighton så brændende ønsker at være.

Du kan købe Evighedssøn online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af bogen her.

Læs også Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur efter deres break up. Arthur er i New York for at arbejde og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstavelig talt sammen på et posthus.

LÆS OGSÅ: Tag skæbnen i egen hånd ― kan du klare at være den udvalgte?

Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt uden om.

Du kan købe Hvis det er os online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Se bogtraileren