CarlsenPuls Adam Silvera Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Fantasy og dystopi Fantasy til børn og unge Young Adult-romaner

Fønixen er landet og klar til at indtage din tbr – derfor må du bare læse Evighedssøn

Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene. Det er bare nogle af de ting, som sker i Adam Silveras første fantasyroman Evighedssøn. Nu udkommer romanen endelig, og her er fem grunde til, hvorfor du bare læse den.

1: Kampen mellem de gode og de onde

via GIPHY

De to brødre Emil og Brighton har altid set op til Spell Walkerne – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Spectere. Spell Walkere er født med særlige evner. Evner, som Specterne bruger vold for at få fat i, og derfor skal de stoppes.

LÆS OGSÅ: Det tog Adam Silvera 10 år at skrive sin fantasyroman. Nu udkommer den endelig

2: Masser af magi

via GIPHY

Hokus pokus, magien er i fokus i Adam Silveras fantasydebut, med alt lige fra ilddannelse, illusionskabelse til skjoldfrembringelse, bare for at nævne nogle.

3: Historien om den udvalgte

via GIPHY

Brighton ville ønske, at han besad en evne, så han kunne slutte sig til den magiske kamp, imens Emil bare ønsker, at kampene vil stoppe, men det viser sig, at han faktisk besidder en evne, som placerer ham lige midt i kampens hede.

4: Diversiteten er on point

via GIPHY

Nej tak til kulturel appropriation, marginalisering og diskrimination – denne hæsblæsende fantasyfortælling er inklusiverende og diversiteten er on point. We stan!

LÆS OGSÅ: Becky Albertalli og Adam Silveras venskab er goals

5: Umulig kærlighed

via GIPHY

Alle elsker en god kærlighedshistorie, ikke? Hvis du ligesom os har en klar svaghed for umulig kærlighed, så er der ingen tvivl om, at du skal læse Evighedssøn.


Evighedssøn af Adam Silvera

Adam Silvera, evighedssøn, infiinity son, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, fantasy

Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret Spell Walkerne – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Spectere. Brighton ville ønske, at han besad magiske evner, så han kunne tilslutte sig kampen mod dem

Emil ønsker bare, at kampene skal stoppe. En dag viser det sig dog, at Emil besidder en evne – en evne, som placerer ham midt i kampen, og som gør ham til den heltemodige Spell Walker, som Brighton så brændende ønsker at være. Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene.

Du kan købe Evighedssøn online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs et uddrag af bogen her.

Læs også Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Et tilfældigt møde på et posthus i New York. En række do-over-dates. To drenge. Hvad er universets plan med dem?

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur efter deres break up. Arthur er i New York for at arbejde og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstavelig talt sammen på et posthus.

Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt uden om.

Du kan købe Hvis det er os online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler. Læs også et uddrag af bogen her.

Se bogtraileren