Hvis det er os, Becky Albertalli, Adam Silvera, YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

To af tidens største YA-forfattere har sammen skrevet romanen Hvis det er os, som handler om et skÌbnebestemt møde mellem to fyre pü et postkontor i New York.

Nu kommer fortsÌttelsen, og her kan du komme helt tÌt pü historien om, hvordan Becky Albertalli og Adam Silvera endte med at blive sü gode venner, at de ikke bare skrev Ên men hele to bøger sammen.

Et litterĂŚrt meet-cute

Becky Albertalli og Adam Silvera blev introduceret for hinanden pĂĽ mail igennem deres litterĂŚre agent, Brooks Sherman, der solgte begges debut (Simon vs. verdens forventninger og Den dag jeg glemmer) til hver sit forlag den samme uge. 

Venskabet mellem de to forfattere blomstrede hurtigt, og en dag fortalte Becky om dengang hun efterlyste en person pĂĽ Craigslist, som hun havde mistet kontakten til, og at det var det mest romantiske, hun nogensinde havde gjort.

Det blev startskuddet pĂĽ idĂŠen til deres fĂŚlles roman, Hvis det er os.

Fire ĂĽr gammel roman-idĂŠ

I begyndelsen af 2018 delte Becky Albertalli et billede pĂĽ sin Twitter af den mail, hun modtog fra Adam Silvera fire ĂĽr tidligere, som indeholdte idĂŠen til deres fĂŚlles roman.

LÆS OGSÅ: 8 referencer du (måske) ikke fangede i Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

Dengang havde de kun kendt hinanden i et par müneder og aldrig mødt hinanden i virkeligheden.

I dag er de bedste venner, og sammen har de skrevet ürets helt store lovestory om to fyre, der tilfÌldigt støder ind i hinanden pü et postkontor i New York og efterfølgende finder hinanden pü Craigslist.

Hvis det er os, Becky Albertalli, Adam Silvera, YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Én historie, mange slutninger

Becky Albertalli er kendt for at skrive bøger, der fĂĽr dit hjerte til at spilde over af glĂŚde, og Adam Silvera er derimod kendt for at skrive hjerteskĂŚrende bøger, der fĂĽr dig til at tudbrøle.

Da Hvis det er os blev offentliggjort, var mange lÌsere spÌndte pü at se, hvilken slutning deres fÌlles roman ville fü, men sü let var det slet ikke. Faktisk mütte de skrive den om flere gange, før det lykkedes.

Forfatterne fortĂŚller om Hvis det er os


Hvis det er os

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Da to drenge støder sammen pĂĽ et posthus i New York er det mĂĽske skĂŚbnen. Eller mĂĽske er det ikke …

Ben er ved at sende sin ekskÌreste ejendele retur efter et break up, da han støder ind i Arthur, der kun er i New York sommeren ud for at arbejde. Her kÌmper han for at føle sig hjemme. Deres møde er kort, men de finder hinanden igen ved hjÌlp af Craigslist.

Müske er det skÌbnen, men efter en rÌkke katastrofale første dates, er de müske nødt til at indse, at det slet ikke var meningen, at de skulle finde sammen. Men hvad nu hvis det er?

Du kan købe Hvis det er os online, fx pü Saxo.com, eller i din nÌrmeste boghandel.


Kun for os

vi er uundgĂĽelige, gamle forman

Ben synes at college er hĂĽrdt, at hans studiejob hos hans far stinker og er ked af at hans bedste ven opfører sig sĂŚrt. Det eneste lyspunkt er Mario, som bĂĽde giver ham spanskundervisning og kys. Men han kan ikke lade vĂŚre med at tĂŚnke pĂĽ en helt sĂŚrlig dreng fra sin fortid…

Arthur er tilbage i New York City for første gang i to ür. Det er selvfølgelig trist at tilbringe hele sommeren langt vÌk fra kÌresten Mikey, men han ved, at deres forhold kan klare alt.

Derfor er det heller ikke noget problem, at eks-kĂŚresten Ben pludselig er inde i billedet igen. Vel?

Du kan købe Kun for os online, eller i din nÌrmeste boghandel.