Hvis det er os, Becky Albertalli, Adam Silvera, YA, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Becky Albertalli og Adam Silvera slog benene væk under læserne, da de teamede up med Hvis det er os, en meet-cute historie om to fyre, der støder ind i hinanden på et posthus. Men hvordan ville historien se ud, hvis den handlede om to hunde i stedet?

Fantasien kender ingen grænser

Måske har du haft svært ved at slippe historien om Arthur og Ben og tænkt en masse tanker om måden, bogen slutter på. Men har du også tænkt på, hvordan historien ville se ud, hvis de to hovedpersoner var hunde? Det har en læser på Instagram, og hendes fantasi kender ingen grænser. Opslaget gik rent ind hos de to forfattere, der også begge kommenterede det.

LÆS OGSÅ: To af tidens største YA-forfattere får deres fællesroman filmatiseret

Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Et tilfældigt møde på et posthus i New York. En række do-over-dates. To drenge. Hvad er universets plan med dem?

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus.

Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

Læs et uddrag af Hvis det er os. Køb også bogen online her eller hos din lokale boghandler.

Beack Albertalli og Adam Silvera fortæller om deres bog


Du kan finde flere skønne boganbefalinger 2023/2024 her.