american royals, katharine mcgee, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ya-bøger

Move over Frederik og Mary – Royals er i byen! Der er mange grunde til at læse historien om den amerikanske kongefamilie, kampen for tronen og ikke mindst kærligheden. Her et blot et par af grundene til, at American Royals bør ligge øverst i den tbr-bunke.

1: One queen to rule them all

via GIPHY

Katharine McGee means buisness, når hun skriver bøger. American Royals er fyldt til bristepunktet med drama, spænding og intriger i kampen for den amerikanske trone og den svære kærlighed. McGee er dronning af drama!

2: All the tropes!

via GIPHY

Hvis du også er vild med historier om forbud og umulig kærlighed og forelskelse mellem venner så er American Royals selvskrevet til dig.

3: Drama, drama, drama!

via GIPHY

American Royals er svær at slippe. Hvem ender på tronen? Hvem får hinanden? Spændingen er svær at udholde, men bogen er endnu svære at slippe.

American Royals af Katharine McGee

american royals, katharine mcgee, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ya-bøger

Siden Amerika vandt Uafhængighedskrigen, der gjorde George Washington til konge, har Washington familien siddet på tronen. Prinsesse Samantha er den royale rebel. Hun er ikke direkte tronfølger og kan date og feste uden at fornærme for mange. Hendes søster, Beatrice, er til gengæld den perfekte tronfølger, som ved, at tronen altid kommer i første række.

Daphne og Nina har måske ikke blåt blod i årene, men de vil gøre alt for at stjæle prins Jeffersons hjerte og komme ind i den royale varme – og i prinsens seng. De fire unge kvinder må sno sig gennem drama, sladder, intriger og sydende romantik i verdens mest glitrende royale familie.

Læs et uddrag af American Royals her. Forudbestil bogen online her eller hos din lokale boghandler.

Se bogtraileren

Majestæt af Katharine McGee


American Royals, Majestæt, Katharine McGee

Mens amerikanerne vænner sig til tanken om en kvindelig regent, kæmper dronning Beatrice med minderne om alt det, hun mistede, da hun satte sig på tronen.

Samtidig prøver Samantha at leve op til sit ry som den ultimative “party princess”, Nina prøver at undgå slottet for enhver pris, og Daphne arbejder målrettet mod at blive gift med prins Jefferson.

Smagen af magt er berusende og overvældende.

Og mens nogen bliver trukket ind i magtens cirkler mod deres vilje, vil andre gøre alt for at få del i den …

Du kan købe American Royals (2) – Majestæt online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.

Om Katharine McGee

Katharine McGee er fra Houston, Texas. Hun har studeret litteratur på Princeton University og har en MBA fra Standford. Hun debuterede i 2016 med New York Times-bestselleren The Thousandth Floor (på dansk i 2017).