Kategori: Katharine McGee

Katharine McGee

Katharine McGee (Født 1988) er en hæderkronet forfatter, hvis bogserie Thousandth Floor har taget New York Times’ bestsellerliste med storm. Hun har også skrevet den populære ungdomsbog-serie, der begynder med American Royals. 

McGee studerede engelsk og fransk litteratur på Princeton University og opnåede senere en MBA-grad fra Stanford. Allerede i sine studieår begyndte hun at dykke ned i ideen om, hvad en amerikansk kongelighed ville have betydet. Dette blev så dybtgående, at hun skrev en afhandling om “slotssyndromet”, hvor hun udforskede tanken om, at den amerikanske psyke føler et savn, fordi der ikke findes en kongelig familie i USA.

Katharine McGee bor sammen med sin mand i sin barndomsby Houston, Texas.

Det amerikanske kongehus: Hvad nu hvis?

Det interesserede McGee, om det påvirker den amerikanske psyke, at de intet kongehus har. Derfor er det oplagt, at. hendes seneste ungdomsroman-serie netop tager denne problematik op – Hvad nu hvis?

LÆS OGSÅ: Dramaet i det amerikanske kongehus fortsætter

Hvis du kan lide gossip girl, vil du med garanti kunne lide McGees bøger. Kærlighed, glamour, ambitioner og magt … Mød familien Washington – de mest skandaløse royale nogensinde! I serien, American Royals, hersker et monarki i USA, som også er den mest magtfulde kongefamilie i verden.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du læse American Royals af Katharine McGee

Fire unge kvinder har alle udset sig pladsen på den royale trone, men vejen dertil er fyldt med intriger og drama, og i krig og kærlighed gælder alle kneb.

McGee har skrevet flere ungdomsbøger og serier, der topper bestseller listerne. Hendes romaner er fyldt med intriger og drama, der kan drage enhver læser.