Young Adult-romaner Bøger til unge Børnebøger 13-15 år CarlsenPuls

CarlsenPuls udgiver norske Gyldendals største YA-lancering

det bliver mellem os, Alexander Kielland Krag, ya, young adult, ungdomsbog,

Der er mange grunde til at glæde sig til 2021. En af dem er, at CarlsenPuls, som det første udenlandske forlag, har købt Gyldendal Norges største YA-lancering til dato.

Dette bliver mellem os er en roman om den første store forelskelse, venskab og at finde sin plads i livet. 17-årige Felix starter på en ny skole, og her møder han drengen Nicolai, som han falder pladask for. Men har Nicolai det mon på samme måde?

Forelskelsen, som Felix ikke tør dele med sine venner, fylder alt, og han bevæger sig skiftevis rundt i en lykkerus og nagende usikkerhed. Men så begynder de at skrive sammen, og det må da betyde noget … ikke?

Lyder det fedt? Det stopper ikke der. For ikke nok med at bogen udkommer på dansk, så bliver den også oversat af Thomas Korsgaard, der er forfatter til blandt andet Hvis der skulle komme et menneske forbi og Tyverier.

Debutroman i instagramform

Nogle gange læser du en bog, som rammer direkte i hjertet. Det var præcis den følelse, Louise Bylov, som er redaktør på Carlsen, oplevede, da hun fik tilsendt manuskriptet på Dette bliver mellem os af Alexander Kielland Krag:

Regnbuebøger: Til kamp for kærligheden – bøger om køn, kærlighed og seksualitet, som du bør læse

“Forfatteren formår virkelig ― med ganske få ord ― at skabe et medrivende og rørende univers, som jeg ikke kunne slippe. Sproget er enormt kondenseret. Der er ikke et ord for meget, og alligevel beskriver den første forelskelse så præcist og rørende, som det sjældent er gjort før,” fortæller hun om bogen, der er den største YA-lancering nogensinde hos Gyldendal i Norge.

Dette bliver mellem os forventes at udkomme på dansk den 25. februar.

Dette bliver mellem os af Alexander Kielland Krag


dette bliver mellem os, ya, young adult, ungdomsbøger, ungdomsbog, ungdomslitteratur, realisme

Felix er flyttet tilbage til Oslo. Han starter i gymnasiet og falder hurtigt for den smukke fyr Nicolai. Forelskelsen vokser, og Felix kan næsten ikke rumme den, men han er så bange for at blive afvist.

For hvad hvis Nicolai slet ikke er til fyre, og hvad hvis Felix’ nye venner ikke kan acceptere hans seksualitet?

Samtidig knytter Felix et tættere bånd til vennen Philip. Han har aldrig prøvet at have sådan et venskab før. Philip tager alting, som det kommer, og da Felix endelig tager mod til sig og fortæller om følelserne for Nicolai, bliver han mødt med åbenhed og forståelse. 

Du kan købe Dette bliver mellem os online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.