Børnebøger Carlsen H.C. Andersen Inspirationslister og guides

Tag med Flunkerne på opdagelse i H.C. Andersens univers

Flunkerne, aktivitetsbøger, findebøge, malebøger, børnebøger

Flunkernes univers er helt sit eget med skøre, underfundige, små skabninger, der elsker sjov og ballade. I de forskellige aktivitetsbøger gemmer der sig mange timers underholdning, når Flunkerne tager på opdagelse i H.C. Andersens univers, på turisttur i Danmark, på vikingetogt, på museum, rejser til Amerika, besøger riddere og prinsesser i Middelalderen og meget meget mere.

Undervejs skal man løse gåder og finde helt særlige Flunkere i de mange mylderbilleder (tænk ‘Find Holger’), der er i hver bog. Og vi skulle hilse og sige, at voksne også godt må være med. Det bliver sjov og flunkerlig læsning!


Flunkerne i H.C. Andersens univers

Flunkerne er atter på farten – og endnu en gang besøger de Danmark!

Flunkerne vil nemlig gerne vide, hvilke historier og eventyr danske børn kendte, før Flunkerne-bøgerne blev berømte.

Og hvem er bedre til at fortælle historier end den danske eventyrdigter H.C. Andersen? Hans mange eventyr og fortællinger har været kendt af store og små lige siden 1800-tallet.

“At rejse er at leve”, sagde H.C. Andersen. Tag med flunkerne på en festlig rundrejse i hans fabelagtige univers!

Flunkerne i H.C. Andersens univers

Læs mere om Flunkerne i H.C. Andersens univers her 


Flere bøger fra Flunkernes univers

Flunkernes danmarkshistorie

Flunkernes danmarkshistorie er danmarkshistorie i børnehøjde. Tag på togt med vikingerne, kom til fest med Harald Blåtand i Jelling, hjælp Sherlock Flunk med at opklare mordet i Finnerup lade, mød H.C. Andersen, Tycho Brahe og mange flere.

Flunkerne, Flunkernes danmarkshistorie, børnebøger, børnebog

Læs mere om Flunkernes danmarkshistorie her 


Flunkerne i Danmark

De fjollede flunkere besøger 12 af de mest populære turistmål i Danmark. De smutter forbi den lille havfrue, hvor det myldrer med alle mulige sjove skabninger, og de besøger Amalienborg, hvor garderne selvfølgelig bliver iagttaget ganske nøje.

Flunkerne, Flunkerne i Danmark, børnebog, børnebøger

Læs mere om Flunkerne i Danmark her 


Flunkerne i Amerika

Flunkerne har hørt, at Amerika er et kæmpe land med masser af sjov og ballade. Det er lige noget for dem! Så de rejser vestpå, og går på opdagelse i USA, Canada, Caribien, Andesbjergene og Amazonlandets regnskov. Tag med og løs sjove opgaver undervejs.

Flunkerne, Flunkerne i Amerika, børnebøger, børnebog

Læs mere om Flunkerne i Amerika her 


Flunkerne går på museum

Flunkerne laver en række flotte udstillinger med berømt kunst og kultur fra hele verden. Superagenterne Turbo, Bip og Victor V.I.P. bliver tilkaldt for at holde ro og orden, men som du ved, er de frække flunker altid ude på ballade. Hjælp superagenterne Turbo, Bip og Victor V.I.P. med at beskytte vores kunst, mens du løser sjove og udfordrende opgaver undervejs.

Flunkerne, Flunkerne går på museum, børnebøger, børnebog

Læs mere om Flunkerne på museum her


Flunkerne i Middelalderen

Rejs med flunkerne tilbage til Middelalderen, og besøg en svunden tid med ædle riddere, ungersvende, prinsesser, konger, kaliffer, sultaner, trubadurer, skønjomfruer, borge og forunderlige legender – og løs sjove og spændende opgaver, mens du lærer om forgange tider på en ny og anderledes måde.

Flunkerne, Flunkerne i Middelalderen, børnebøger, børnebog, aktivitetsbøger

Læs mere om Flunkerne i Middelalderen her 

–> Find flere sjove Flunkerne-bøger her 

Er du på udkig efter flere sjove aktivitetsbøger? Så er der hjælp at hente her.