Børnebøger Bestsellere Carlsen

Det populære computerspil Star Stable som bogserie til hesteglade børn

Star Stable har taget verden med storm. Nu er det populære computerspil lavet til en bogserie til børn, der elsker heste og fantasy. Tag med på eventyr til den magiske ø Jorvik.

Velkommen til den magiske ø Jorvik i Star Stable-universet – et paradisisk smukt sted, især for hesteelskere. Men under den glitrende havoverflade gemmer der sig onde kræfter. En oldgammel konflikt blusser op, og snart er ridepigen Lisa og hendes venner i stalden blevet en del af den. De slynges ud på et hæsblæsende eventyr langt væk fra hverdagen i skolen og livet i stalden.

LÆS OGSÅ: Hekseri, mystik og spænding – bøger til unge, modige læsere

Bøgerne bygger på verdens hurtigst voksende online hestecomputerspil, Star Stable. Spillet er en social platform for børn, hvor man kan mødes gennem magi og mystik – og ikke mindst heste. Det spilles i 180 lande på 14 forskellige sprog af 500.000 spillere om måneden. I Danmark spiller over 10.000 børn med hver måned.

Med bogserien kan fans dykke ned i nye og spændende historier fra Jorvik og lære meget mere om det populære univers. Men man kan også sagtens læse bøgerne, selvom man ikke har spillet computerspillet før.

Så tag med på eventyret og følg veninderne Lisa, Alex, Linda og Anne, der sammen med deres heste forsøger at bekæmpe de mørke kræfter, der truer freden på den smukke ø.

LÆS OGSÅ: Sandra Schwartz: Alle har brug for et strejf af magi

Bøgerne er klassisk fantasy fuld af eventyr og magi i ægte bogslugerstil. De er til børn i alderen 8-12 år.Ny bog i Star Stable-serien: Mørket truer

Star stable 3

Star Stable-bøgerne er klassisk fantasy fyldt med eventyr, heste og magi. Trilogien bygger på verdens hurtigst voksende online hestecomputerspil Star Stable.

Tag med til den magiske ø Jorvik, som er et paradisisk smukt sted for enhver hesteelsker. Men under den glitrende havoverflade truer onde kræfter. Kan Lisa, Alex, Linda og Anne og deres heste lære at beherske magien og besejre mørket inden tiden rinder ud?

Er man glad for hestebøger, fantasy eller computerspillet Star Stable, vil Star Stable-bøgerne være et hit! Sjælerytterne er 3. og afsluttende bind i serien.

Fra ca. 8 år

Du kan købe Star Stable: Sjælerytterne (3) – Mørket truer
online
eller i din nærmeste boghandel.


De andre bøger i Star Stable-serien

Star Stable, sjælerytterne, Jorvik

Rejs med, når Star Stable-spillets verden folder sig ud som bogform!

Hestepigerne Lisa, Alex, Linda og Anne opdager, at de besidder mærkelige kræfter, og at der findes mørke magter på deres ø – magter, de bliver nødt til at bekæmpe.

Veninder kastes ud på et hæsblæsende eventyr langt væk fra hverdagen de kender.

Bøgerne bygger på verdens hurtigst voksende online hestecomputerspil.

Og er man glad for hestebøger, fantasy eller spiller Star Stable, vil bøgerne være et hit!

Fra ca. 8 år.

Du kan købe Star Stable-serien online eller i din nærmeste boghandel.