Børnebøger

Karma og Jonar. Action og spænding i fuld farve

karma og jonar

Karma og Jonar er en letlæst fantasyserie til børn med masser af farverige illustrationer.

Velkommen til det magiske land Glimeria, hvor to slægter kæmper en blodig krig mod hinanden. Pigen Karma og drengen Jonar hører til hver sin side af krigen. Og de hader hinanden – selvom de aldrig har mødtes.

LÆS OGSÅ: Længe leve læseglæden! Her er 15 gode læseoplevelser til børn

Men Glimeria er blevet besat af en ond magt, og pludselig står Karma og Jonar overfor den samme trussel og er nødt til at hjælpe hinanden. Snart opdager de, at hvis man står sammen, er man meget stærkere. Men det er deres familier ikke enige i.

Da et barn bliver kidnappet af de uhyggelige klippetrolde, må de to venner tage kampen op. Også selvom de risikerer at blive fanget selv.

LÆS OGSÅ: Geminiforbandelsen 3 er en episk fortælling om kaos og kyssefester. Smuglæs i bogen her

Karma og Jonar er en medrivende serie om kampen mellem det gode og det onde, om at turde og om at være en god ven. Med illustrationer hele vejen igennem og en letlæst tekst kan man ikke undgå at blive suget ind i Karma og Jonars eventyrlige univers. Serien er til børn fra cirka syv år.


Karma og Jonar – Klippetroldene

Et magisk land, en frygtindgydende stendrage og to modige venner!

Karma og Jonars familier har været fjender i mange år. De kæmper om den magiske stjerneglød, der kun findes i Glimeria, og de nægter at arbejde sammen. Da landet bliver besat af den grådige Stendrage og de onde klippetrolde, bliver kampen om stjernegløden endnu hårdere – og meget farligere.

Måske er det kun de to børn, Karma og Jonar, der kan redde familierne?

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Karma og Jonar (1) – Klippetroldene online, eller i din nærmeste boghandel.


Karma og Jonar – Flugten

En smuk enhjørning, en farlig flugt og mystiske rejsende!

Karma og Jonar er blevet gode venner, men de må holde det hemmeligt for deres familier. Så da Karmas lillesøster bliver taget til fange af klippetroldene, mens de er i skoven, må de prøve at befri hende uden andres hjælp.

Men de er oppe imod et uhyre, som næsten ingen har set i Glimeria – og kampen er næsten tabt, indtil de møder den mystiske Zelda Falkeøje. Hvem er hun? Og hvad er hendes mission?

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Karma og Jonar (2) – Flugten online, eller i din nærmeste boghandel.