Amerikanske romaner Colleen Hoover Romaner

Ugens anbefaling | 9. november af Colleen Hoover

Ugens anbefaling | 9. november af Colleen Hoover

Bliv tippet om din næste store læseoplevelse direkte fra Lindhardt og Ringhofs bogelskende praktikanter.

Vil du gerne have en anbefaling til din næste bog? Så læs med her, hvor Lindhardt og Ringhof og Forlaget Carlsens medarbejdere hver uge giver et godt bogtip – og fortæller hvorfor, og hvem bogen passer særligt godt til. Praktikant fra 8. klasse Ella Thue Nørbæk har læst Colleen Hoovers roman 9. november fra 2015, som hun varmt anbefaler.

Hvilken bog vil du anbefale?

Jeg vil gerne anbefale 9. november af Colleen Hoover.

Hvorfor anbefaler du denne bog?

Jeg har valgt at anbefale 9. november, fordi jeg synes, at det er en af de bedste bøger Colleen Hoover har skrevet. Den er virkelig fængende helt fra starten, altså jeg læste næsten halvdelen af bogen i én stillling!

Det er en bog, som får folk til at føle noget, og en bog, man tænker over selv efter, man har læst den færdig. Den aldrig bliver kedelig – der sker hele tiden noget nyt, så bogen gå ligesom ikke rigtigt i stå. Det kan jeg godt lide.

Hvad minder bogen om?

9. november minder faktisk ret meget om alle de andre bøger Colleen Hoover har skrevet, næsten alle Colleen Hoovers bøger er kærlighedsbøger, og der er 9. november også, men den skiller sig også ud på en del forskellige punkter.

Hvad er det bedste ved bogen?

Det bedste ved bogen er, at den er så realistisk, altså omkring det at være usikker omkring ens udseende som ung. Jeg synes også, det er godt at en forfatter som Colleen Hoover skriver om sådan nogle problemer så unge ved, at de ikke står alene med den følelse.

Jeg elsker også alle de op- og nedturer der er, og at man virkelig kan mærke, at hovedpersonerne har kemi bare ved at læse det.

Hvem vil du anbefale bogen til?

Jeg ville anbefale 9. november til unge mellem ca. 13-18 år, der godt kan lide kærlighedshistorier med lidt kant.

LÆS OGSÅ: Rækkefølgen i Colleen Hoovers forfatterskab. Se alle bøgerne her


9. november, Lovebooks

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter.

De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser og afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året.

Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme.

Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde …

Du kan købe 9. november online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.