Bestsellere Børnebøger Carlsen Læs let bøger Sebastian Klein

Sebastian Klein: Bøger til nysgerrige og entusiastiske dyreelskere

Sebastian Klein, Verdens 100 klammeste dyr

Gå på opdagelse i hele dyreriget med Sebastian Klein og find ud af, hvilke dyr du kunne tænke dig at udforske, og dem, som du måske aldrig mere har lyst til at komme i nærheden af.Måske kender du ikke alle verdens dyr, men du kender sikkert Sebastian Klein. I sin bogserie 100 dyr fortæller han dig overraskende ting, som du måske ikke vidste om dit kæledyr, om uddøde dyr eller om dyrene der lever i frit i naturen. Indtil videre er der 6 bøger i serien: De vildeste, farligste, mærkeligste, gådefulde, fantastiske og ikke mindst De 100 klammeste dyr.

Kender du Chupacabraen, det store bæst, der sluger geder? Eller Ahool, den skrigende kæmpeflagermus? Eller vidste du, at nogle af verdens mindste kryb er nogle af de mest farlige væsner der findes? Og så er der gribben, der kaster råddent kød op, kaninen, som spiser sin egen lort og maraboustorken, der skider ned af egne ben.

Gå på opdagelse i hele dyreriget og få et overblik Sebastian Kleins bøger.

Læs også: Gå på opdagelse med verdens farligste dyr
Verdens 100 vildeste dyr

Alle børn der elsker at nørde dyreviden, vil være helt vilde med Verdens 100 vildeste dyr.

Med Sebastians bog, Verdens 100 vildeste dyr, kan du studere dyrene på de flotte fotos, hvor du kan komme helt tæt på og se, hvordan de rigtig ser ud.

Læs f.eks. om, hvordan isbjørnen nedlægger sit bytte med et enkelt dask, og sammenlign dens alder, højde, vægt, hastighed og føde med bogens andre dyr.

Du kan købe Verdens 100 vildeste dyr online på Saxo.com eller i din lokale boghandler.Verdens 100 farligste dyr

Uh…Sebastian Klein fortæller historier om Verdens 100 farligste dyr. I bogen præsenterer han de dyr, som han mener, er de absolut farligste i hele verden.

Du kan f.eks. læse om tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner, og med fotos og facts, kan du forstå hvorfor nogle af de mindste dyr i verden, også kan være nogle af de mest farlige.

Derudover giver Sebastian dig gode råd til, hvordan du skal håndtere dyrene, hvis du nu skulle møde et farligt dyr ude i virkeligheden.

Du kan købe Verdens 100 farligeste dyr online på Saxo.com eller hos din lokale boghandler.Verdens 100 mærkeligste dyr

Dyr kan være en masse ting. De kan være vilde, farlige, sjove og søde, men de kan også være mærkelige. Virkelig mærkelige.

Tag nu for eksempel kamelen. Det er da mærkeligt, at den går rundt med to pukler på ryggen. Men de to pukler er en slags indbygget madpakke, som er ret så praktisk at have med sig, når man nu går rundt i ørkenen i flere uger uden mad.

Der er altid en grund til, at dyr er, som de er, uanset hvor mærkelige de måtte være. Sebastian fortæller dig hvorfor de er så mærkelige, og du kan godt forberede dig på at møde dyr, du aldrig har hørt eller læst om før.

Du kan købe Verdens 100 mærkeligeste dyr online på Saxo.com eller i din lokale boghandler.De 100 mest fantastiske fortidsdyr

I fortiden fandtes der en masse helt fantastisk dyr, som f.eks. tyrannosaurus rex, hulebjørne og kæmpekrodiller. Skabninger du vil være rigtig glad for ikke findes i dag.

Med Sebastian kan du komme helt tæt på disse bæster, kæmper og øgler fra fortiden.

Vidste du f.eks. at verdens største flyveøgle, quetzalcoatlus, var på størrelse med en flyvemaskine, og den største krokodille der nogen sinde har levet, var længere end en bus og tungere end en elefant?

Sæt dig godt tilrette og rejs tilbage i tiden med Sebastian og De 100 mest fantastiske fortidsdyr.

Du kan købe De 100 mest fantastiske fortidsdyr online på Saxo.com eller i din lokale boghandler.De 100 mest gådefulde dyr

Findes enhjørninge og den afskylige snemand i virkeligheden?

Igennem tiden har opdagelsesrejsende, videnskabsmænd og helt almindelige mennesker observeret mærkelige, skræmmende og sjove dyr rundt omkring i naturen.

Mange af de gådefulde dyr har du måske hørt om. Men hvad med chupacabraen, det store bæst, der sluger geder? Eller Ahool, den skrigende kæmpeflagermus? Alt dette er beskrevet i bogen De 100 mest gådefulde dyr, med illustrationer, fotos og fakta, og Sebastian giver sin forklaring på det mystiske fra kryptozoologiens verden.

Du kan købe De 100 mest gådefulde dyr online på Saxo.com eller i din lokale boghandler.


Læs også: Fra Loch Ness-uhyret til enhjørninger – Sebastian Klein undersøger de 100 mest gådefulde dyrVerdens 100 klammeste dyr

Læs Sebastian Kleins helt nye skud på stammen, Verdens 100 klammeste dyr.

Her kan du møde nogle af de klammeste dyr, som de færreste af os nok ikke har lys til at møde. Se nu orangutang ungen; den elsker at tisse sig selv i munden og så er der kaninen, som spiser sin egen lort.

Opdag den klamme dyreverden med Sebastian Kleins helt ny bog i serien.Få en læseprøve på Verdens 100 klammeste dyr herDu kan købe Verdens 100 klammeste dyr online på Saxo.com eller i din lokale boghandler.Sebastians store quiz om dyr – kan du svare rigtig på alle spørgsmålene?

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Er det løven, krokodillen eller den indiske kobra, der dræber flest mennesker?

Det er den indiske kobra, som er svaret. Den dræber nemlig hele 25.000 mennesker om året, men det vidste du selvfølgelig godt …

Det er bare ét af de 1000 spørgsmål, som Sebastian Klein, Danmarks største dyrenørd, stiller i denne bog. Der er i alt 100 kategorier, og Sebastian giver dig uddybende svar, så du også bliver klogere, imens du banker dine modstandere i dyrequiz.

Med Sebastians store quiz om dyr kan du sammen med Sebastian, blive meget klogere på hele verdens dyr.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr online eller i din nærmeste boghandel.

Helt ny – kommer snart!

Sebastians store quiz om dyr, Sebastian Klein, quiz

Har du et stort dyrehjerte, og synes du også bare at dyr er mega seje? Men har du egentlig styr på dyrene?

Sebastian Klein er tilbage med 1000 helt nye spørgsmål om dyr i vand, på land og i luften. Svarene er uddybet, så du også bliver endnu klogere undervejs.

Vidste du fx, at tigeren nogle gange går på jagt efter bjørne? Eller at fuglen mursejleren kan flyve i søvne?

Få en masse sjove timer til at gå sammen med Sebastian og bliv klogere på hele verdens dyr. Kan du mon svarer rigtigt på alle spørgsmålene?

Fra ca. 10 år.

Du kan købe Sebastians store quiz om dyr #2 online eller i din nærmeste boghandel.