Billedbøger Børnebøger Børnebøger 6-9 år Læs let bøger Marvel

Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

marvel-universet, Marvel-atlas

Marvel-universet – et Marvel-atlas er den bedste bog for alle Marvel-fans! Smugkig i bogen her.


Marvel-universet – et Marvel-atlas er uden tvivl den ultimative bog for Marvel-fans i alle aldre, som bare ikke kan få nok af de gribende univers og alle de seje superhelte.

Bogen tager dig helt tæt på universet og karakterne, da du både finder information om vigtige steder, detaljerige kort over universet, samt helteprofiler om dine yndlings-superhelte!

Marvel-universet, marvel-atlas

LÆS OGSÅ: Er du eller dit barn vild med Marvel? Her er alle bøgerne med de populære superhelte

Denne store bog er fyldt med flotte, illustrerede Marvel-kort, som gør dig klogere på de vigtige steder i fortællingerne. Kortene viser først New York, og bevæger sig derefter ud til Amerika, hele jordkloden, det spændende solsystem og universet.

Derudover er atlasset også spækket med illustrationer af velkendte bygninger, som f.eks. Avengers Mansion og Xavier Instituttet.

Marvel-universet, marvel-atlas

Bogen stiller også skarpt på alle de største Marvel-karakterer, som du sikkert kender og elsker: se f.eks. alle Spider-Mans dragter, hele X-Men holdet og Hulks forskellige inkarnationer, læs fortællingen om Black Widow og en masse andre spændende ting!

Du kan købe Marvel-universet – et Marvel-atlas online eller i din nærmeste boghandel.
Marvel-universet – et Marvel-atlas

Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

Den ultimative bog for alle Marvel-fans – uanset alder!

Marvel-universet – et Marvel-atlas er fyldt med illustrerede Marvel-kort. Bogen begynder i New York og bevæger sig derefter ud til Amerika, Jorden, solsystemet og hele universet.

Den store bog er fyldt med detaljerede illustrationer af velkendte bygninger, som f.eks. Avengers Mansion og Xavier Instituttet.

Bogen stiller skarpt på alle de største Marvel-karakterer: se f.eks. alle Spider-Mans dragter, hele X-Men holdet og Hulks forskellige inkarnationer, læs historien om Black Widow og meget, meget mere.

Du kan købe Marvel-universet – et Marvel-atlas online eller i din nærmeste boghandel.
Se også de andre fede bøger fra Marvel-universet:

Hvem er hvem i Marvel universet, Marvel

Hold styr på både helte og skurke i Marvel-universet med den nye udgivelse fra Marvel. Det kan indimellem være svært at have overblik over alle dem i universet. Men nu er hjælpen nær, for i denne bog får du præsenteret 40 af de vigtigste karakterer. Karakterer, som alle ægte Marvel-fans bør kende eller som de allerede har stiftet bekendtskab med.

Bogen er opdelt i tre sektioner – Spider-Man, Guardians of the Galaxy og Avengers, og den er fyldt med fun-facts, origin-stories og fede illustrationer.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Hvem er hvem i Marvel-universet? online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

Den ultimative historie om Marvels mest ikoniske superhelt, Spider-Man!

Denne store, smukt-illustrerede bog er perfekt til enhver fan af Marvel, Spider-Man – eller bare superhelte generelt! 

Gå på opdagelse i murkravlerens 60-år lange historie, når dette fascinerende værk afdækker alt fra Spider-Mans spæde begyndelse til det verdensomspændende kulturfænomen, han er i dag. Bogen indeholder desuden en fantastisk samling af seks årtiers Spider-Man illustrationer samt sjældne værker fra Marvel-arkivet.

Spider-Man Museum er en betagende luksus-gavebog til enhver fan, lille eller stor, der vil lære mere om Spider-Man, Spider-verset og alle de farverige fjender, der gang på gang har forsøgt at sætte kløerne i vores alle sammens yndlingsedderkop.

Du kan købe Spider-Man Museum online eller i din nærmeste boghandel.

Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

Hvad skal I læse derhjemme inden sengetid? Historier om seje helt store helte fra Marvels univers i denne flotte bog fyldt med farveillustrationer!

I denne højtlæsningsbog får du tolv historie med bl.a. Spider-man, Captain America, Hulk og Black Widow, når de drager ud på eventyr.

Fem minutter i godnat er korte historier, der passer perfekt til godnatlæsningen – eller til alle andre tidspunkter på dagen, hvor der lige er fem minutter tilovers.

Fra ca. 5 år.

Du kan købe Fem minutter i godnat – Marvel online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

En god historie, som er let at læse!

Peter Parker er i biografen med sine to bedste venner, Miles Morales og Gwen Stacy. Pludselig går strømmen, og alle tror, det skyldes et tordenvejr. I virkeligheden er det en meget energisk superskurk, der er ved at overtage kontrollen med hele New York Citys elforsyning. De tre venner må i sving!

Spider-Man – Kortslutning er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede har lært at læse, og er klar til bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år.

Du kan købe Spider-Man – Kortslutning online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Black Panther – Truslen ved grænsen

Er du også vild med Marvel-universet? Så er vores Marvel-atlas lige noget for dig!

Bønderne fra grænsestammen beder Black Panther om hjælp. Får og afgrøder forsvinder, og de aner ikke, hvem der står bag. Sammen med sin søster Shuri tager Black Panther af sted for at undersøge sagen.

Black Panther – Truslen ved grænsen er en del af serien Carlsens Læseboost, som er for børn, der allerede har knækket læsekoden, og som er klar til at læse bøger med lidt mere tekst. Her får man spændende historier, som stadig er lette og overskuelige at læse.

Fra ca. 7 år

Du kan købe Black Panther – Truslen ved grænsen online eller i din nærmeste boghandel fra d. 7. februar.